Terveystarkastaja puuttui asiaan: Esiopetus siirtyy pois Monitoimitalosta Pyhäjoella

'Arkistokuva Vesa Joensuu
Terveystarkastaja puuttui asiaan: Esiopetus siirtyy pois Monitoimitalosta Pyhäjoella

Pyhäjoen kunnanhallitus nimesi suunnittelutyöryhmän Monitoimitalon peruskorjausta varten.

Heli Nurkkala

PYHÄJOKI Terveystarkastaja Jukka Häikiö haluaa, että esiopetus siirretään Monitoimitalosta väistötiloihin Pyhäjoella. Häikiön suositus perustuu Monitoimitalon kuntotutkimukseen, jonka perusteella rakennus tarvitsee mittavan peruskorjauksen.

Kunnanhallitus pani rakennusasian eteenpäin ja se esittää 25. päivä lokakuuta kokoontuvalle kunnanvaltuustolle, että tälle vuodelle hyväksytään lisämääräraha, joka mahdollistaa korjaussuunnitelmat. Tavoitteena on, että peruskorjaus pääsee alkuu jo ensi vuoden puolella.

Häikiön suositus käynnisti väistötilojen etsimisen esiopetusta varten. Terveydensuojeluviranomaisen on hyväksyttävä väistötilat ennen niiden käyttöönottoa.

Väistötilan valmistelutyö tehdään yhdessä sivistystoimen ja teknisen toimen kesken ja varsinaisen päätöksen asiasta tekee sivistyslautakunta.

Pyhäjoen kunnasta kerrotaan, että vaikka Monitoimitalo on peruskorjattava eikä se sovellu esiopetuskäyttöön, talon muuhun käyttöön ei tule rajoituksia tai muutoksia.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt: