Toivolanranta Oulaisissa ja Metsärinne Haapavedellä siirtyvät Coronarialle

Arkistokuva: Jarmo Tyyskä
Toivolanranta Oulaisissa ja Metsärinne Haapavedellä siirtyvät Coronarialle

Kuvituskuva.

Sirpa Kortet

Coronaria laajentaa asumispalvelutoimintaa Länsi-Suomessa ja Pohjois-Pohjanmaalla. Coronaria Hoiva ostaa Oulaisissa, Haapavedellä ja Kokkolassa toimivat ikäihmisten ja mielenterveyskuntoutujien asumispalveluita tarjoavat yritykset Toivolanranta Oy:n, Villa Marin Hoitopalvelut Oy:n ja Metsärinne Oy:n.

Coronaria Hoiva Oy tuottaa palveluasumista ikäihmisille, kehitysvammaisille, erityistä tukea tarvitseville sekä mielenterveys- ja päihdekuntoutujille. Palvelumme lähtee aina asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden tarpeista, joiden pohjalta räätälöimme palveluiden kokonaisuuden.

- Olemme 100% suomalainen yritys ja työllistämme yli 1000 työntekijää, Coronariasta kerrotaan.

Toivolanranta Oy tuottaa palveluasumista 28 mielenterveyskuntoutujalle sekä ikäihmisille kolmessa yksikössä; Valorannassa Ylivieskassa sekä Toivontuvassa ja Välitalossa Oulaisissa. Villa Marin Hoitopalvelut Oy on ikäihmisten tehostettua asumispalvelua tarjoava hoivakoti 18 ikäihmiselle Kokkolan Marinkaisissa. Haapaveden Metsärinne Oy tarjoaa turvallista palveluasumista 13 mielenterveyskuntoutujalle.

Yritysten nimet muuttuvat Coronaria Toivolanranta Oy:ksi, Coronaria Villa Marin Hoitopalvelut Oy:ksi ja Coronaria Metsärinne Oy:ksi. Yrityksen edelliset omistajat jatkavat toiminnassa mukana Coronarian palveluksessa.

Yrityskauppa ei vaikuta asiakkaiden palveluihin ja nykyiseen henkilöstöön. Kokenut henkilökunta jatkaa samoissa tehtävissä ja toimipaikoissa tarjoten jatkossakin laadukkaita palveluita.

-Jatkamme hyvillä mielin yritysten monipuolista ja vakiintunutta toimintaa. Meille on todella tärkeää tarjota asukkaillemme kaikissa hoivakodeissamme aktiivista, yhteisöllistä ja turvallista arkea. Toivolanrannan, Villa Marin ja Metsärinteen toiminta sopii palveluntarjontaamme erinomaisesti. Toiminnastamme kiinnostuneet ovat tervetulleita tutustumaan palveluihimme, kertoo Coronaria Hoiva Oy:n toimitusjohtaja Arto Lamberg.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt: