Uimahallia täytetään vedellä ja tiloissa tehdään loppusiivousta

Tuovi Pulkkanen
Uimahallia täytetään vedellä ja tiloissa tehdään loppusiivousta
Tuovi Pulkkanen

OULAINEN Kesällä valmistumassa Oulaisten uudessa uimahallissa virtaa vesi. Altaita ollaan täyttämässä ja liukumäessä virtaa vesi. Saunoissa tuoksuu terva ja viimeistelytöiden ohessa tehdään loppusiivouksia. Vaikka kaikki alkaa olla valmiina, se ei tarkoita sitä, että yleisö pääsee vielä halliin uimaan.

Uimahallin rakennusurakan valvoja Jouni Laaksonen kertoo, että kun kaikki saadaan kuntoon, alkaa testausvaihe.

- 21.huhtikuuta alkaa 100 testaajaa käyttää uimahallin eri toimintoja ja siihen mennessä pitää kaiken olla kunnossa. Testivaiheen aikana käydään läpi kaikki mahdollinen toimintoihin ja tekniikkaan liittyvä.

Laaksonen sanoo, että uimahallissa on käytössä uusin tekniikka ja myös erityisryhmät ja eri ikäiset käyttäjät on otettu hyvin huomioon sekä altailla, että pukutiloissa. Uimahalliin on mahdollista tulla myös avustajan kanssa.

 

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt: