Uimarannan vessa räjäytetty hajalle Vatjusjärvellä - Kylätoimikunta lupasi vihjepalkkion

Uimarannan vessa räjäytetty hajalle Vatjusjärvellä - Kylätoimikunta lupasi vihjepalkkion

Uimarannan vessa on kokenut kovia Haapavedellä.

Laura Seppä

Ilkivallantekijät ovat särkeneet vessan Pienen Vatjusjärven rannalla sijaitsevalla uimarannalla Haapavedellä. Vatjusjärven kylätoimikunnan puheenjohtaja Hannu Riuttanen arvelee, että tihutyö on tehty perjantain ja lauantain välisenä yönä.

–Vessa on hajotettu aivan täysin. Räjäytetty. Katto on lentänyt, ja pytty on hajalla. Paikkoja oli sotkettu myös. Kaljapurkkeja oli pitkin grillikotaa, Riuttanen kertoo.

Hannu Riuttanen
Uimarannan vessa on kokenut kovia Haapavedellä.

Uimarannan vessa on kokenut kovia Haapavedellä.

Kylätoimikunta haluaa selvittää asian mahdollisimman pian. Asiasta on tiedotettu kylän facebook-sivulla. Kylätoimikunta on luvannut maksaa 100 euron palkkion vihjeestä, joka johtaa tekijän tai tekijöiden kiinni saamiseen.

–Ei ole vielä mitään varmaa, mutta saattaa tämä vielä vaikka selvitäkin. Poikasten hommaa, Riuttanen toteaa.

Uimarannan vessa on rakennettu kaksi vuotta sitten, kun aluetta laitettiin muutenkin kuntoon. Kyseessä on kaupungin yleinen uimaranta, ja rakennukset ovat kaupungin. Parin vuoden takaisen kunnostushankkeen rahoituksen organisoi kylätoimikunta.

// Juttua muokattu kello 12.38. Lisätty kuvat.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt: