Valinta tehty: Soinsaarelle virka Oulaisista

Sirpa Kortet
Valinta tehty: Soinsaarelle virka Oulaisista

Jarmo Soinsaari.

OULAINEN Elinkeino- ja kehitysjohtajan tehtävää Oulaisissa määräaikaisena hoitanut Jarmo Soinsaari on valittu perustettuun virkaan. Valinnasta päätti maanantai-iltana Oulaisten kaupunginhallitus.

–Selvä enemmistö oli Soinsaaren kannalla. Asiasta äänestettiin. Soinsaari valittiin vaalilla, Markku Mäkitalo Kalajoelta sai yhden äänen, 8 hallituksen jäsentä oli Soinsaaren kannalla, hallituksen puheenjohtaja Pekka Heiska kertoo.

Mäkitalo valittiin Soinsaaren varalle. Hänet valittiin myös äänestystuloksen perusteella ja päätös tehtiin asiasta yksimielisesti.


Kommentit (2)

  • Mauri

    Oikea valinta .

  • Hienoa työtä

    Lämpimät onnittelut! Vahvaa osaamista ja sitkeää työtä kuntalaisten hyväksi. Kiitos!

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt: