Vastaa kyselyyn: Kuinka paljon kaupunginjohtajan virkaan pitäisi olla hakijoita?

Arkistokuva: Tuovi Pulkkanen
Vastaa kyselyyn: Kuinka paljon kaupunginjohtajan virkaan pitäisi olla hakijoita?
Tuovi Pulkkanen

OULAINEN Oulaisten kaupunginjohtajan viran hakijoiden määrä on huomattavan vähäinen. Oulaisten kaupungin henkilöstöpäällikkö Jouni Aitto-oja uskoo meneillään olevan kesälomakauden vaikuttavan hakijamäärään. Kaupunginhallitus käsittelee asiaa 14.8. Virka voidaan laittaa uudelleen hakuun tai jatkaa valintaprosessia virkaa jo hakeneista. Mitä mieltä olet hakijoiden määrästä?


Kommentit (2)

  • Riku Matti Järvi

    Täydennän aiempaa lauselmaa. Tulee laskea myös nyky yritys kanta ja kehittyvä sekä myös se mihin tulevaisuudessa halutaan ohjata kaupunkia.

  • Riku Matti Järvi

    Kolme hakijaa joilla yhteiskunnallinen pätevyys tai markkinatalouspuolelle oleva ,mutta tuntevat laki puolen.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt: