Veturinkuljettajien mielenilmaus pysäyttää junaliikenteen alkuviikolla

Arkistokuva: Vesa Joensuu
Veturinkuljettajien mielenilmaus pysäyttää junaliikenteen alkuviikolla

Veturinkuljettajien mielenilmaus vaikuttaa junaliikenteeseen maanantaina.

Heli Nurkkala

Veturimiesten liitto on ilmoittanut mielenilmauksesta joka pysäyttää junaliikenteen ensi maanantaina 14. päivä kello 18 alkaen. Mielenilmaus koskee kaikkia VR:n ja HSL:n lähijunia sekä VR:n kauko- ja tavarajunia.

Kuljettajat palaavat töihin tiistain ja keskiviikon välisenä yönä. Junaliikenne pyritään käynnistämään normaalisti keskiviikkoaamuna 16. päivä. Junaliikenteessä voi olla vielä tämän jälkeenkin parin päivän ajan muutoksia, kuten kalustomuutoksia ja mahdollisesti myös vuorojen perumisia. VR tiedottaa näistä nettisivuillaan ja Twitterissä sekä Facebookissa.

–Mielenilmauksen ajalle etukäteen ostetut VR:n liput voi kuluitta joko peruuttaa tai vaihtaa käytettäväksi toisena ajankohtana. Korvaavat matkat tulee kuitenkin tehdä 31.10.2017 mennessä, VR:ltä opastetaan.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt: