Viikonloppu alkoi rattijuopottelulla Haapavedellä, Nivalassa ja Siikalatvalla

Arkisto
Viikonloppu alkoi rattijuopottelulla Haapavedellä, Nivalassa ja Siikalatvalla
Tuovi Pulkkanen

Siikalatvan Piippolassa sattui perjantaina 21:n jälkeen Lievosenjärven jäällä moottorikelkkaonnettomuus, jossa loukkaantui keski-ikäinen toispaikkakuntalainen mies. Mies oli törmännyt laituriin kelkalla ja kaatunut ja loukannut päätään ja kylkeään. Mies vietiin ambulanssilla Ouluun sairaalaan saamaan hoitoa. Alkoholilla epäillään olleen osuutta tapahtumaan ja puuttuva kypärä vaikutti lisäävästi pään seudun vammoihin. Tapausta tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena ja liikennerikkomuksena.

Nivalassa partio pysäytti 27 tiellä varalaskupaikan päässä lauantaiaamuyön puolella ennen klo yhtä kaksi peräkkäin ajanutta henkilöautoa, joissa molemmissa oli kuljettajana toispaikkakuntalaiset nuoret naiset. Molemmat naiset puhalsivat alcolmeteriin yli rangaistusrajan. Toinen puhalsi 0,78 promillea ja toinen 0,83 promillea. Naiset vietiin tarkkuusalkometriin ja se vahvisti tulokset ja molempia epäillään rattijuopumuksesta.

Tämä ei ollut kuitenkaan paikallinen ennätys, sillä noin 10 vuotta siten Nivalassa pysäytettiin peräkkäiset kolme autoa, joissa oli kaikissa kuljettajat alkoholin vaikutuksen alaisena.

Haapavedellä Kylpyläsaaresta tavoitettiin lauantaina kahden jälkeen aamuyöllä henkilöautolla liikenteessä ollut nivalalainen kolmekymppinen mies, joka puhalsi alcolmeteriin 1,27 promillea. Miestä epäillään törkeän rattijuopumuksen lisäksi myös kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt: