Sirpa Kortet

OULAINEN Oulaisten vanhustenviikko huipentui perjantaina vuoden vanhuksen -tittelin julkistamiseen. Tänä vuonna vuoden vanhus on Lyyli Nevanperä.

-En oikein ymmärrä, miksi olen tässä, kiitospuheenvuoronsa aloittanut Nevanperä huokasi julkistamisen jälkeen.

Valintansa hän otti vastaan kiitollisuudella. Valintaraati perustelee Nevanperän valintaa muun muassa sillä, että hän on eläkevuosiensa aikana osallistunut moniin erilaisiin harrastuksiin ja vapaaehtoistöihin. Ennen kaikkea perusteluissa ihailtiin sitä, kuinka Nevanperällä on taito sopeutua muutoksiin.

-Vanhetaan viisaasti ja toivotaan rauhaa 100-vuotiaalle Suomelle tulevaisuudessakin, evakkoajatkin kokenut Nevanperä toteaa.

Nevanperä on tehnyt elämäntyönsä opettajana muun muassa Oulaisissa, Merijärvellä ja Kärsämäellä.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Etusivullamme juuri nyt: