Mainos

Ar­ki­pal­ve­lui­den kil­pai­lu­tus on nyt entistä hel­pom­paa ja rei­lum­paa – nämä uudet kil­pai­lu­tus­pal­ve­lut sääs­tä­vät rahaasi ve­loi­tuk­set­ta!

Jokapäiväisten palveluiden kilpailutus säästää pitkällä (ja usein lyhyelläkin) tähtäimellä huomattavia summia rahaa. Valitettavasti omatoiminen hintakilpailutus ei ole ajan puutteen vuoksi monille suomalaiselle niin iso prioriteetti, kuin olisi tarpeen.

-

Säästä helposti sähkössä, vakuutuksissa ja lainoissa

Miksi arkipalveluissa on paljon säästämisen varaa? Yksinkertaistettuna siksi, että suomalaiset kilpailuttavat niitä todella harvakseltaan.

  • Keskimäärin yksi kymmenestä suomalaisesta kilpailuttaa sähkösopimuksen.
  • Vain joka toinen kulutusluottoa hakeva pyytää tarjouksen kahdelta luotonantajalta.
  • Vakuutussopimuksia kilpailutetaan vielä sähköjä ja lainojakin harvemmin.

Mitä enemmän pyydät tarjouksia, sitä varmemmin tiedät löytäväsi edullisen palvelun. Kymmenien tarjouksien tiedustelu vie kuitenkin helposti turhan paljon aikaa. Uusi palveluiden kilpailutukseen kehitetty tuoteperhe ratkaisee tämän ongelman – reilummin!

-

Tuoteperheen ydinarvoissa mennään reilumpi asenne edellä

Uudet kilpailutuspalvelut toimivat yhteisten arvojen pohjalta: sinulle tarjotaan reilu, helppo ja maksuton keino ajan ja rahan säästämiseen. Palveluiden hintavertailu on mahdollisimman kattava, jotta sinä käyttäjänä pystyt tekemään omatoimisesti järkeviä päätöksiä ostamistasi palveluista.

Me emme halua tyrkyttää sinulle mitään palvelua tai painostaa sinua epäedullisiin sopimuksiin, vaan tarjota mahdollisuuden sitoutumattomaan kilpailutukseen, joka vie aikaasi tuntien sijasta minuutteja.

-

Sähköt.net – Reilumpi sähkösopimusten kilpailutus

Sähköt.net sähkön kilpailutus toimii yhteistyössä sähköyhtiöiden kanssa, jotka myyvät palveluitaan kaikkialle Suomeen. Pystyt kilpailuttamaan kaikki sivustollamme listatut sähköyhtiöt parilla klikkauksella, jonka jälkeen saat listauksen sopivimmista tarjouksista antamiesi tietojen perusteella.

Sähkösopimuksen kilpailutus ja sen omiin elintapoihin optimointi on yksi helpommista tavoista säästää rahaa pitkällä tähtäimellä. Näitä askareita ei kuitenkaan tehdä niin usein, kuin toivoisimme, sillä monille meistä on helpointa napata sähkösopimus lähimmältä tai tunnetuimmalta sähköyhtiöltä. Tämä ei kuitenkaan takaa automaattisesti edullisinta sopimusta.

Mikäli löydät itsellesi paremman tarjouksen, sähkösopimuksen vaihto onnistuu helposti palvelun kautta.

”Sähkösopimuksia tyrkytetään usein puhelinmyynnin kautta ja yllättävän usein näihin halvoilta kuulostaviin tarjouksiin on joku koira haudattuna. Sähköt.netillä haluamme olla avoimempia näyttää kaikki tarjolla olevat tarjoukset kerralla, mikä tekee vertailusta helppoa. Sähkösopimuksen kilpailutus unohtuu helposti, vaikka se on kiistatta yksi helpoimmista tavoista säästää arjen kuluissa”, SEOSEON Digitoimiston Antti Sundberg kertoo.

-

Lainaa.com – Reilumpi lainojen kilpailutus

Lainaa.com lainojen kilpailutuspalvelun missiona on löytää sinulle reilumpaa lainaa ja oikeasti auttaa sinua lainojen vertailussa.

Mielestämme suomalaisille pitää olla tarjolla kattava ja nopea tapa kilpailuttaa lainat. Joka neljännellä suomalaisella on kulutusluottoa maksettavanaan. Suurimman osan näistä vakuudettomista lainosta voisi vaihtaa halvempaan lainaan paremmilla ehdoilla. Etenkin nyt, kun 10% korkokattolaki on voimassa. Kilpailuttamalla vanhat tai uudet lainat Lainaa.comilla voit vain voittaa.

Suurin hyöty lainojen kilpailutuksesta saavutetaan silloin, kun rahoitusyhtiöitä kilpailutetaan kymmeniä. Siksi Lainaa.comin hakemus kilpailuttaa jopa 40 pankkia ja rahoitusyhtiötä, jotka lukeutuvat Suomen luotetuimpiin luotonantajiin. Hakemus on maksuton ja sitoutumaton, eikä sen täyttämiseen mene aikaa, kuin hetki. Ei ole siis mitään syytä jättää laajempaa kilpailutusta tekemättä, sillä se on varmin tapa löytää edullisin laina.

Lainaa.com on myös lähtenyt mukaan luonnonsuojeluun, sillä jokaista sivuston kilpailutuksen kautta syntynyttä lainasopimusta kohden Lainaa.com istuttaa yhden uuden puun Suomen kamaralle. Puiden istutus toteutetaan yhteistyössä Istutapuita.fin kanssa.

Jos tarvitset lainaa tai etenkin, jos sinulla on jo lainaa, niin toivotamme sinut tervetulleeksi käyttämään reilumpaa lainojen kilpailutusta ja mahdollisesti myös istuttamaan puita kanssamme!

”Useimmat lainapalvelut eivät näytä välittävän reiluudesta, vaan pyrkivät maksimoimaan ulos maksettujen lainojen määrän. Me halusimme luoda vakuudettomien lainojen kilpailutuspalvelun, jossa ei kaunistella asioita eikä tyrkytetä lainoja. Lainaa.comilla voi tarkastaa sitoumuksetta ja ilmaiseksi minkälaisia lainatarjouksia Suomen pankit ja rahoitusyhtiöt tarjoavat. Myös olemassa olevat lainat voi vaihtaa palvelussamme halvempaan vaihtoehtoon. Kilpailutus ei kuitenkaan sido lainan ottamiseen”, Sundberg sanoo.

-

Insured.fi – Reilumpi vakuutusten kilpailutus

Insured.fi vakuutusten kilpailutus on yksi Suomen ensimmäisiä automatisoituja vakuutusten kilpailutuspalveluita ja se aloittaa toimintansa vuonna 2021. Vakuutussopimukset ovat kilpailutettavissa aivan, kuten sähkösopimuksetkin.

Jos hankit vakuutuksen vuosiksi eteenpäin, on varmasti hyvä tietää, että maksat siitä kohtuullista hintaa – oli kyseessä sitten henkilö-, koti- tai autovakuutus, niin ne kannattaisi kilpailuttaa aina laskutuskauden vaihtuessa. Nämä yleisimmät vakuutusmallit tulevat olemaan kilpailutettavissa hieman harvinaisempien vakuutusten, kuten eläin- ja matkavakuutusten ohella helposti ja nopeasti täytettävällä hakemuksella, ilman sitoumuksia.

Kaikki palvelusta kiinnostuneet käyttäjät ovat tällä hetkellä tervetulleita ilmoittautumaan tiedotuslistalle. Listalle ilmoittautuneet tulevat saamaan tiedon palvelun aukeamisesta heti sen tapahtuessa.

”Insured.fi on ehdottomasti tuoteperheemme helmi, sillä Suomessa ei ole vielä yhtään automatisoitua vakuutusten kilpailutuspalvelua. Pyrimme avaamaan ovemme 2021 kuluessa ja olemaan Suomen ensimmäinen palvelu, jossa kuluttajat pystyvät kilpailuttamaan lähes kaikki vakuutustyypit automatisoidusti ja vertailla hintoja sekä ehtoja avoimesti”, Sundberg sanoo.

Säästöpalveluiden ylläpitäjä

SEOSEON Digitoimisto vastaa säästöpalveluiden lanseerauksesta ja ylläpidosta. Tavoitat meidät kotisivujemme kautta, jos sinulla on mitään kysyttävää kilpailutuspalveluihin liittyen.