50 kuvaa: Ou­lais­ten lukion Wanhat 2024

Maskeerattu mies: Jorma Rantala kertoo ami­raa­li Thitzin tarinan

Kerro havainnoistasi: Ve­si­joh­to­ver­kos­tos­sa on vuo­to­koh­ta Ou­lai­sis­sa

Mainos: Talvitarjouksena Pyhäjokiseutu Digi tai myös painettu lehti, katso tarjoukset tästä

Tilaajille

"Ei ketään tulla kotoa ha­ke­maan" –Ou­lais­ten Yrit­tä­jien pu­heen­joh­ta­ja Antti Kä­mä­räi­nen kan­nus­taa pai­kal­lis­yrit­tä­jiä esit­täy­ty­mään ja ver­kos­toi­tu­maan ison yri­tyk­sen kanssa

Oulainen

Oulaisten yrittäjäyhdistyksen puheenjohtaja Antti Kämäräinen pitää Leden Groupin tulemista Oulaisiin erittäin hienona asiana. Tiistaina varmistunut yritysuutinen on mielessä. Hän on ehtinyt pohtia asiaa jo monesta näkökulmasta ja löytää siitä yritysmaailmaan heti myönteisiä kerrannaisvaikutuksia.

– Kyllä on Oulaisille hieno juttu, että iso yritys tulee. Tämä avaa varmasti erilaisten alihankintahommien mahdollisuuksia koko tälle alueelle ja tarvitsevathan he myös työntekijöitä, Kämäräinen sanoo.

Yrittäjäyhdistyksen puheenjohtajana hän pitää erityisen tärkeänä sitä, että paikalliset yrittäjät ovat aktiivisia toimijoita verkostoitumisessa ja yhteistyömahdollisuuksien etsimisessä.

– Kannattaa markkinoida omia palveluja, jotta on tietoa ja pääsee mahdollisesti mukaan niihin alihankintaketjuihin.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehti torstaisin ja arkisto Kuvagalleriat ja videot Uutiset sähköpostiisi torstaisin