Helppo käyttää: So­vel­lus Py­hä­jo­ki­seu­dun lu­ke­mi­seen on nyt valmis –Näin hel­pos­ti lataat sen kän­nyk­kää­si

Kaatolaskuri: Täältä näet, montako hirveä on jo ammuttu eri kun­nis­sa

Mainos: Tutustu Pyhäjokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Hannu Me­ri­leh­to ni­met­tiin kau­pun­gin­hal­li­tuk­sen va­ra­jä­se­nek­si –Lasse Nikula jättää luot­ta­mus­teh­tä­vät Ou­lai­sis­sa

Oulainen

Oulaisten kaupungin eri päätöksentekopaikoilla ollut Lasse Nikula on hakenut eroa luottamustehtävistään. Syynä on paikkakunnalta poismuutto.

Oulaisten kaupunginvaltuusto myönsi Lasse Nikulalle eron kaupunginhallituksen ja sivistys- ja hyvinvointilautakunnan varajäsenyyksistä sekä Jokihelmen opiston johtokunnan ja Jokilaaksojen musiikkiopiston kuntayhtymän valtuuston jäsenyyksistä.

Kaupunginvaltuusto valitsi yksimielisesti kaupunginhallituksen varajäseneksi Hannu Merilehdon, sivistys- ja hyvinvointilautakunnan varajäseneksi Heikki Pirneksen, Jokihelmen opiston johtokunnan jäseneksi Pekka Heiskan ja Jokilaaksojen musiikkiopiston kuntayhtymän valtuuston jäseneksi Arto Löppösen jäljellä olevaksi toimikaudeksi.

Nikula on ollut myös Asunto Oy Oulaisten Rantapuiston yhtiökokousedustaja. Kaupunginhallitus valitsi aiemmin jo uudeksi edustajaksi Jorma Perälän Asunto Oy Oulaisten Rantapuiston yhtiökokoukseen.

Lue digiä _1 kk vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.