Tutkinta ohi : Poliisi sel­vit­ti Vi­han­nin sa­la­kat­se­lun

Lähihistoriaa : "Näyt­te­ly ei ole sodan ihan­noin­tia, vaan kun­nian­osoi­tus sille su­ku­pol­vel­le joka puo­lus­ti sodissa Suomea"

Nimiä kerätään: Ky­lä­kou­lu­jen puo­les­ta

Mainos: Tutustu Pyhäjokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Jee­suk­sen kuo­le­man muis­to­juh­laa vie­te­tään Jehovan to­dis­ta­jien val­ta­kun­nan­sa­leil­la pit­kä­per­jan­tai­na

Perjantaina 15. huhtikuuta Jehovan todistajat kokoontuvat vuoden tärkeimpään tilaisuuteensa, Jeesuksen kuoleman muistojuhlaan. Kevään erikoistilaisuuksiin on mahdollista osallistua myös videoneuvottelupalvelun välityksellä tai puhelimitse.

Viime vuonna muistojuhlaan osallistui ympäri maailman ilman fyysisiä kokoontumisia yli 21 miljoonaa henkilöä. Suomessa järjestetyissä virtuaalisissa tilaisuuksissa oli läsnä noin 28 000 henkilöä.

Jehovan todistajien Oulaisen, Raahen ja Haapaveden seurakunnat järjestävät muistojuhlan valtakunnansaleilla perjantaina 15. huhtikuuta alkaen klo 20.30. Pyhäjoen valtakunnansalilla tilaisuus järjestetään alkaen klo 20.45. Tilaisuuteen on vapaa pääsy, eikä siinä kerätä rahaa. Halutessaan tilaisuuksiin voi osallistua myös videoneuvottelupalvelun välityksellä tai puhelimitse.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.