Mainos

Juok­su­mat­to laih­dut­taa ja ko­hot­taa kuntoa oman kodin rau­has­sa

Onnistunut laihdutus vaatii säännöllistä ja sopivan tehokasta liikuntaa. Juoksumatto on todella miellyttävä tapa liikkua riittävästi ja laihtua terveyttä edistävällä tavalla.

-

Viime aikoina juoksumatto on yleistynyt suomalaiskodeissa ja auttanut myös julkisuuden henkilöitä laihtumaan huiman tehokkaasti. Muun muassa suosituista TV-ohjelmista tuttu Jethro Rostedt on laihtunut juoksumaton avulla 41 kiloa.

Juoksumatolla rasva palaa

Juokseminen on tutkitusti tehokas tapa kuluttaa kaloreita ja pudottaa näin painoa. Samalla juoksu kehittää hapenottokykyä ja edistää varsinkin sydämen ja verenkierron terveyttä.

Juoksumaton avulla on helppoa ja miellyttävää tehdä kuntoilusta osa arkea. Harjoittelu lämpimissä ja valoisissa sisätiloissa on mukavaa, ja kuntoilla voi koska vain. Sateinen tai tuulinen sää ei haittaa, ei myöskään pimeys tai jään liukastamat kadut. Juoksumatolla harjoitellen kuluttaa helposti 500-700 kilokaloria tunnissa, ja treenatessaan voi vaikkapa katsella TV:tä omassa olohuoneessa. Ja koska ulos ei tarvitse lähteä eikä erikseen pukeutua, kuntoilemaan pääsee nopeasti. Lyhyetkin ajat voi käyttää hyväkseen ja liikkua.

Vain tehty treeni auttaa

Paras puoli juoksumatossa on, että harjoittelusta tulee niin helppoa ja mukavaa, että kynnys liikkumiseen alenee. Näin tulee liikkuneeksi useammin ja enemmän kuin ennen, ja kaloreita kuluu. On toki hyödyllistä sekä laihtumisen että kunnon kannalta, kun menee juoksulenkille talviseen räntäsateeseen ja pimeään, kuraiseen säähän. Mutta tällaisissa olosuhteissa kuntoilu on kovin helppo jättää kokonaan väliin. Valitettavasti moiset sääolot ovat yleistyneet Suomessa viime vuosina.

Kun treenaamisesta tulee päivittäistä ja kuntoilusta säännöllinen osa elämää, kaloreiden kokonaiskulutus nousee uudelle tasolle. Ja näin myös paino putoaa terveellisellä tavalla.

Juoksumatto sopii sisustukseen ja budjettiin

Vielä kymmenkunta vuotta sitten juoksumatot olivat useiden tuhansien eurojen hintaisia ja lähes pikkuauton kokoisia laitteita. Niitä näki lähinnä ammattikäytössä kuntosaleilla.

Nykyään on saatavilla edullisia ja laadukkaita juoksumattoja, joissa matto-osan voi taittaa helposti ja nopeasti pystyyn säilytyksen aikana. Näin laite ei vie paljoa tilaa huoneessa. Kotikäyttöön sopivia, laadukkaita juoksumattoja on saatavilla jopa muutamalla sadalla eurolla, ja noin puolentoista tuhannen euron hinnalla saa todella jämäkän ja hyvinkin painaville käyttäjille sopivan mallin.

Nykyaikaiset juoksumatot tarjoavat joustavan ja miellyttävän askeltuntuman, ja niissä on useita eri säätömahdollisuuksia. Jokaisen laihduttajan on helppo löytää itselleen sopiva juoksumatto ja saada tehokas ja terveellinen apu painonpudotukseen.

Tilaa juoksumatto tehokkaaseen treeniin!