50 kuvaa: Ou­lais­ten lukion Wanhat 2024

Maskeerattu mies: Jorma Rantala kertoo ami­raa­li Thitzin tarinan

Kerro havainnoistasi: Ve­si­joh­to­ver­kos­tos­sa on vuo­to­koh­ta Ou­lai­sis­sa

Mainos: Talvitarjouksena Pyhäjokiseutu Digi tai myös painettu lehti, katso tarjoukset tästä

Tilaajille

Kaikki ou­lais­te­lai­set saavat vastata ja vai­kut­taa ke­hi­tyk­sen suun­taan – ­Kun­ta­ky­se­ly avautuu kes­ki­viik­ko­na

Oulainen

Oulaisten kaupunki on laatimassa uutta kuntastrategiaa. Kaupunki toivottaa kaikki kuntalaiset tervetulleiksi vastaamaan kaupungin strategian laadintaan liittyvään kyselyyn. Vastaamalla kyselyyn kuntalainen pääsee vaikuttamaan siihen, mihin Oulainen painottaa toimintaansa tulevina vuosina.

Jokaisen mielipide on tärkeä.

Kuntalaiskysely aukeaa keskiviikkona 12.10. ja vastausaikaa on keskiviikkoon 19.10. saakka. Linkki kyselyyn löytyy Oulaisten kaupungin kotisivuilta www.oulainen.fi ajankohtaista-osiosta. Kyselyssä ei kysytä vastaajan henkilötietoja muutamaa taustatietoa lukuun ottamatta. Kysely jakautuu viiteen osioon sekä avoimeen palautteeseen, ja vastaaminen kestää keskimäärin 10–15 minuuttia.

Aikaisemmin Oulaisten kaupungin strategiaprosessissa on muun muassa teetetty kysely kaupungin sidosryhmille sekä Oulaisten peruskoulujen oppilaille, kutsuttu päiväkotilapset piirtämään unelmien kotikaupunkia ja järjestetty strategiatyöpaja ikäihmisille. Myös aikaisemmissa vaiheissa strategiaprosessiin osallistuneet saavat halutessaan vastata kuntalaiskyselyyn, sillä kaikille kuntalaisille suunnatun kyselyn sisältö on erilainen kuin aikaisemmin teetetyissä rajattujen kohderyhmien kyselyissä.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehti torstaisin ja arkisto Kuvagalleriat, videot ja livelähetykset Uutiset sähköpostiisi torstaisin