Tutkinta ohi : Poliisi sel­vit­ti Vi­han­nin sa­la­kat­se­lun

Lähihistoriaa : "Näyt­te­ly ei ole sodan ihan­noin­tia, vaan kun­nian­osoi­tus sille su­ku­pol­vel­le joka puo­lus­ti sodissa Suomea"

Nimiä kerätään: Ky­lä­kou­lu­jen puo­les­ta

Mainos: Tutustu Pyhäjokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Katso tästä vi­deo­koos­te Elin­voi­maa mo­ni­paik­kai­suu­des­ta! -se­mi­naa­ris­ta

Etene videoon tästä.

Elinvoimaa monipaikkaisuudesta! -seminaari pidettiin maanantaina Oulaisissa. Pääpuhujina olivat YTT e2 Tutkimuksen johtaja Karina Jutila ja kirjailija, toimittaja Antti Heikkinen.

Kommentaattoripuheenvuorot tulivat alueeltamme, kun Ossi Kotavaara ja Ilpo Tapaninen valottivat monipaikkaisuutta omista näkökulmistaan.

Vihantilaislähtöinen, Haapavedellä asuva Heidi Kangaskokko puolestaan kertoo, mitä monipaikkaisuus tarkoittaa hänelle ja perheelleen arkipäivissä.

Esityksien välissä pääsemme nauttimaan Oulaisten Kamerakerho Valovoiman kuvaajien monipaikkaisesta valokuvataiteesta.

Seminaarin järjestivät Oulaisten kaupungin kulttuuritoimi, Oulaisten Kotiseutuyhdistys, Oulaisten Kulttuurin Tuki ry, Jokihelmen opisto ja Pyhäjokiseutu-lehti.

Livestriimauksen toteutuksesta vastasi Eagle Media.

Pahoittelemme videon ääniongelmaa, joka esiintyy ajoittain ja aiheutui useista etäyhteyksistä johtuvista päällekkäispuheista. Korjasimme tilanteen heti, kun pääsimme asiasta kiinni. Kiitos kaikille asiasta livelähetyksen aikana palautetta antaneille.