Mainos

Kesä tulee – muista suojata pu­he­li­me­si

Huoltoliikkeiden ja vakuutusyhtiöiden tilastojen mukaan puhelimia rikkoutuu ylivoimaisesti eniten kesäaikaan. Suojaamalla puhelimesi asianmukaisesti voit välttää kalliit korjauskustannukset.

-

Älypuhelimien yleistymisen myötä laitteiden korjauksiin keskittyneet yritykset ovat kasvaneet nopeasti viime vuosina; laitteiden suuri kosketusnäyttö rikkoutuu helposti verrattuna vanhanaikaisiin kännyköihin, ja laitteiden korkean hinnan vuoksi korjauttaminen on yleensä edullisempaa kuin uuden laitteen ostaminen. Kalliita puhelimia ostetaan monesti myös yhä nuoremmille käyttäjille, joka entisestään kasvattaa puhelinvahinkojen määrää ja hintaa.

Puhelimia rikkoutuu eniten kesällä – Heinäkuu ylivoimainen ykkönen

Vakuutusyhtiöiden tilastojen mukaan todennäköisin aika puhelimen rikkoutumiselle on heinäkuinen lauantai. Ihmiset liikkuvat enemmän loma-aikaan, joka lisää laitteen rikkoutumisen riskiä merkittävästi. Talvella sisällä pysyminen ja lumi ehkäisevät laitteiden hajoamista tehokkaasti.

Yleisin vaurio puhelimessa on näytön rikkoutuminen. Näyttö rikkoutuu useimmiten puhelimen pudotessa asfalttiin tai kivilattialle kulma edellä; lasinen näyttöpaneeli ulottuu useimmissa puhelinmalleissa aivan laitteen nurkkiin saakka, joka tekee näytön lasista erittäin alttiin hajoamiselle. Monesti näytön lasi saattaa rikkoutua jo yllättävänkin pienestä kolauksesta, mikäli puhelinta ei ole asianmukaisesti suojattu.

Useimmat vauriot vältettävissä

Suuri osa puhelimien näyttövaurioista olisi vältettävissä oikeanlaisten suojakuorten avulla. Oikeanlaiset puhelimen kuoret suojaavat laitetta tehokkaasti erityisesti laitteen nurkkien kohdalta, joka pienentää puhelimen rikkoutumisen riskiä huomattavasti. Parinkymmenen euron panostus suojakuoriin ja näytönsuojakalvoon toimii edullisena vakuutuksena vahinkojen varalle, ja säästää monet jopa satojen eurojen korjauslaskulta.

Tilaa suojakuoret suomalaisesta Kuoret.net -verkkokaupasta >>>