Mainos

Lainaa eri elä­män­ti­lan­tei­siin: Näin löydät edul­li­sim­man lainan

Lead Group Oy:n asiakaspalvelujohtaja Anna Mäntynen neuvoo, kuinka voit hakea eri elämäntilanteisiin sopivaa lainaa ja kuinka löydät edullisimman, juuri sinun tilanteeseesi sopivimman lainan.

-

Lainaa voi tarvita hyvin erilaisissa elämäntilanteissa. Ehkäpä perheeseenne on pian syntymässä uusi jäsen ja sekä auto että koti tarvitsevat tämän johdosta päivitystä, tai ehkä taloudessanne on sattunut jotakin yllättävää, johon tarvitaan rahaa tässä ja nyt.

Toisaalta tilanne voi olla se, että lainoja on tullut otettua vuosien varrella useita ja niiden kilpailuttaminen on joko jätetty kokonaan tekemättä tai tehty vähän sinne päin. Tällaisessa tilanteessa vanhojen lainojen yhdistäminen on hyvä keino säästää rahaa, aikaa ja vaivaa.

Olipa tilanne mikä tahansa, laina kannattaa aina kilpailuttaa, sillä näin voi säästää runsaasti rahaa. Lainojen yhdistämisellä ja kilpailuttamisella on nimittäin mahdollista päästä jopa tuhansien eurojen säästöihin ja etenkin pikkulapsiperheissä tälle rahalle on varmasti käyttöä!

Lead Group Oy:n asiakaspalvelujohtaja Anna Mäntynen neuvoo, kuinka voit hakea eri elämäntilanteisiin sopivaa lainaa ja kuinka löydät edullisimman, juuri sinun tilanteeseesi sopivimman lainan.

Lainaa 2 000 €–60 000 € tilanteesi mukaan

"Etsiessäsi elämäntilanteeseesi sopivaa lainaa mahdollisimman edullisin ehdoin kannattaa ehdottomasti tutustua uudistuneeseen Joustoluotto.com sivustoomme. Sivuston kautta löydät parhaan ja edullisimman, juuri sinun elämäntilanteeseesi sopivan lainan helposti ja näppärästi, eikä hakuprosessi vaadi sinulta talousalan osaamista tai rahoituslaitoksissa kiertelyä", kertoo Anna Mäntynen.

"Voit nyt hakea lainaa verkon kautta kotoa käsin 2 000 eurosta aina 60 000 euroon saakka. Tämän suuruinen laina joustaa hyvin monenlaisiin tilanteisiin. Pienimpiä lainoja on haettu esimerkiksi kauan haaveiltuun lomamatkaan tai uuden perheenjäsenen vauva-ajan varusteiden ostamista varten. Suurimmat lainat voivat auttaa esimerkiksi unelmien auton ostossa tai kodin remontissa. Lainaa on mahdollista hakea myös yhdistelylainana Yhdistalaina.com palvelusta, jonka turvin yhdistetään vanhoja, jo olemassa olevia lainoja yhdeksi yhdistelylainaksi järkevällä tavalla. Näin omaan taloudenpitoon voidaan tuoda yllättävän paljon lisää joustoa", jatkaa Anna Mäntynen.

Joustava laina-aika joustaa elämäntilanteesi mukaan

"Myös laina-aika on mahdollista valita joustavasti vuodesta jopa 15 vuoteen. Valittaessa juuri omalle perheelle tai omaan elämäntilanteeseen sopivaa laina-aikaa kannattaa tarkastella omaa taloudellista tilannetta mahdollisimman tarkasti ja rehellisesti. Unohda tässä vaiheessa vaaleanpunaiset silmälasit ja ole itsellesi yltiörehellinen. Varaudu myös mahdollisiin yllättäviin muutoksiin perheenne arjessa", Anna Mäntynen neuvoo.

"Laina-aikaa ei tule ali- eikä toisaalta ylimitoittaa. Laina-ajan alimitoittaminen voi johtaa siihen, että perheen talous menee aivan liian tiukaksi, jolloin elämästä voi kadota kaikki ilo ja pienetkin taloudelliset yllätykset voivat johtaa maksuvaikeuksiin. Tällöin lainan takaisinmaksusta tulee tavallista suurempi taakka, jonka hoitaminen voi tuntua äärimmäisen raskaalta. Toisaalta laina-ajan ylimitoittaminen johtaa siihen, että kotitalous maksaa lainasta tavallista suuremmat lainan kokonaiskulut. Laina-ajan mitoittaminen juuri sopivaksi onkin usein melkoista tasapainoilua, mutta useimmiten tasapaino löytyy kuitenkin lopulta melko helposti. Järkevimmän laina-ajan arvioimiseksi apuna voi käyttää Joustoluotto.com ja Yhdistalaina.com sivuilta löytyvää näppärää laskuria", opastaa Anna Mäntynen.

Tämä on hyvä, ammattilaisen antama neuvo, joka kannattaa ottaa huomioon jo siinä vaiheessa, kun lainaa vasta lähdetään hakemaan.

Edulliset korot pitävät lainakulut aisoissa

"Kun asiakas hakee kauttamme lainaa, voi hän luottaa siihen, että lainatarjousten korot ja muut ehdot on jo valmiiksi kilpailutettu. Edullisimmillaan kauttamme tarjottavien lainojen korot ovat niinkin alhaiset kuin 4,5 %, mutta lainan korkoprosenttiin vaikuttaa niin moni seikka, että oman lainan korkoprosentti kannattaa aina tarkistaa erityisen huolellisesti lainatarjouksista. Kilpailuttaminen ja mahdollisimman hyvät lainaehdot tekevät lainan hakemisesta mahdollista monenlaisissa eri tilanteissa ja lainaa haetaankin kauttamme hyvin erilaisiin tarpeisiin", Anna Mäntynen kertoo.

Hakemiseen ei liity sitoumuksia

"Lainan hakemiseen kauttamme ei liity asiakkaan puolelta sitoumuksia. Asiakas ei siis ole velvollinen hyväksymään yhtäkään meiltä saamaansa lainatarjousta eikä hakemuksen tekeminen kauttamme maksa hänelle mitään riippumatta siitä, päättääkö hän ottaa lainaa vai ei. Tästä syystä lainaa voikin hakea huoletta omasta elämäntilanteesta riippumatta. Pystymme tarjoamaan asiakkaillemme näin hyvät edut, koska teemme mittavaa yhteistyötä alan johtavien pankkien ja muiden rahoituslaitosten kanssa. Kun asiakas täyttää lainahakemuksen sivustollamme, toimitamme hakemuksen edullisimmille yhteistyökumppaneillemme, mikä puolestaan auttaa asiakasta säästämään aikaa, vaivaa ja rahaa. Edullisimman lainan löytäminen voi säästää asiakkaalle yllättävän suuren summan rahaa, ja riippumatta elämäntilanteesta, tälle rahalle löytyy varmasti mielekkäämpääkin käyttöä kuin ylihintaisten lainakulujen maksaminen!", Anna Mäntynen kiteyttää lopuksi.

-

Yhdistalaina.com ja Joustoluotto.com ovat osa Creditler.com -palvelua, joka on puolueeton rahoitustuotteiden vertailupalvelu Euroopassa.