Mainos

Miten jär­jes­tät mainos- ja tie­do­tus­kam­pan­jat ko­ro­na­ra­joi­tus­ten aikana?

Aiotko tavoittaa yleisöä kokoontumisrajoituksienkin aikana? Näin noudatat koronaohjeistuksia ja hoidat onnistuneen tiedotuskampanjan

Kuten terveysviranomaiset ovat todenneet, ulkona on todella pieni riski saada koronatartunta. Sen takia kokoontumisrajoitukset ovat kohdistettu enimmäkseen sisätiloihin järjestettäviin kokouksiin.

Jos aikomuksena on silti henkilökohtainen kontakti laajaan asiakaskantaan tai yleisemmin ihmisiin ruohonjuuritasolla, niin parasta on tavoittaa ne kadulla tai puistossa, jossa liikkuu paljon väkeä. Siihen tarpeeseen löytyy oivat välineet – kätevät pop-up teltat, näyttävät mainosliput ja banderollit sekä käytännölliset ja kevyet messutiskit.

-

Comdecor Oy:n myyntijohtaja Kristiina Linsmann kertoo: ”Nopeasti pystytettävä mainosteltta näkyy jo kaukaa ja suojaa sateelta sekä tuulelta. Teltan kattoon ja seiniin voidaan painaa logot, nimet ja tärkeimmät viestit neliväripainatuksella. Itse telttakankaan värikin voidaan valita oman visuaalisen identiteetin mukaan.”

Linsmann kokee tärkeäksi, että kampanjavarusteisiin kuuluisi myös mainoslippuja.

”Liput ja bannerit herättävät huomiota ja viestivät kampanjasta niillekin ohikulkijoille, jotka eivät välttämättä ehdi tulla lähemmäksi tutustumaan. Lipuissa löytyy monta mallia ja kokoa. Ne valmistetaan tarkasti kampanjan graafisen ohjeistuksen mukaan”, Linsmann kertoo.

Comdecor Oy:n myyntikonsultti Suomen markkinoilla Virge Kalf korostaa telttaan sopivien tiskien kätevyyttä.

”Helposti koottavat messutiskit on loistava tapa esitellä kampanjan materiaalit ja järjestää pöytätila mainoslahjoille tai vaikkapa kahvitarjoilulle. Tiskien sivutkin painetaan kampanjan visuaaliseen tyyliin. Tietyissä malleissa tiskiin kuuluu lisäksi yläkyltti – siihenkin voidaan tulostaa logo tai iskulause”, Kalf kertoo.

Nyt kevään lähestyessä on korkea aika suunnitella alkavan kauden markkinointi- ja tiedotuskampanjat.

Comdecor Oy tarjoaa kaikki tarvittavat välineet tehokkaan ja huomiota herättävän kampanjan toteuttamiseen.

Comdecorin tuotekuvastossa mainostelineet.eu löytyy liput, brändätyt teltat, ulkomainostelineet, banderollit ja tiskit ulkotapahtumiin, suurkuvatulosteet sekä erittäin monipuolinen valikoima markkinointitarvikkeita sisätiloihin. Tarjolla on sellaisiakin sisäkäyttöön tarkoitettuja suojavarusteita kuin rajaustolpat ja pisarasuojat. Tilaus käy kätevästi netin kautta tai puhelimitse.

Tee haaveista totta

  • varma ja nopea toimitus,
  • laadukas tulostusjälki,
  • yksilöllinen palvelu,
  • turvallinen tilaus – maksat laskulla

Tuhannet asiakkaat Suomessa ovat jo löytäneet Comdecor Oy:n tarjoamat tuotteet ja palvelut. Mitä erilaisemmat asiakkaat ovat vuosien varrella turvautuneet mainostelineet.eu-n toimituksiin – niiden joukossa on isoja ja pieniä yrityksiä, kuntia, valtionhallinnon yksikköjä, seuroja ja säätiöitä, lähetystöjä, kansainvälisiä korporaatioita, puolueita ja yksityishenkilöitäkin.

-

Tilauksenne toteutetaan Comdecorilla ohjeidenne mukaan nopeasti ja laadukkaalla neliväripainatuksella. Palvelu on suomenkielinen, tarvittaessa autetaan graafisessa suunnittelussa.

Comdecor Oy:n tuotantolaitos sijaitsee Tallinnassa. Siellä on käytössä uusimman teknologian mukaiset painolaitteet, korkeasta laadusta vastaa koulutetut mestarit pitkäaikaisella työkokemuksella.

Tehokas logistiikka takaa erittäin pikaisen toimituksen mihin tahansa osoitteeseen Suomessa.

Tavarankuljetus Viron ja Suomen välillä toimii nykyisten matkustusrajoituksienkin aikana tosi

nopeasti. Kaupankäynti yli Suomenlahden on sen verran vilkasta, että tavaroiden lähettäminen Tallinnasta Helsinkiin ei juurikaan pidennä toimituksen kokonaisaikaa. Comdecor Oy:ltä tilatut tuotteet toimitetaan perille 2–3 vuorokaudessa, pääkaupunkiseudulle jopa yhdessä työpäivässä.

Kampanjatuotteiden teettäminen Comdecorilla on järkevä ja turvallinen valinta.

Myynti Suomessa

Kristiina Linsmann +358 50 349 6937

Virge Kalf +358 50 343 4674

sales@mainostelineet.eu

Yrityksen verkkosivusto: comdecor.fi

Varastotuotteiden tuotekuvasto: mainostelineet.eu