50 kuvaa: Ou­lais­ten lukion Wanhat 2024

Maskeerattu mies: Jorma Rantala kertoo ami­raa­li Thitzin tarinan

Kerro havainnoistasi: Ve­si­joh­to­ver­kos­tos­sa on vuo­to­koh­ta Ou­lai­sis­sa

Mainos: Talvitarjouksena Pyhäjokiseutu Digi tai myös painettu lehti, katso tarjoukset tästä

Tilaajille

Ou­lais­ten ta­pah­tu­ma­ryp­pääl­le kä­rä­jä­oi­keu­den tuomio: yhdelle syy­te­tyis­tä van­keut­ta, miekka ja nun­za-ka­pu­lat val­tiol­le

Oulainen

Oulun käräjäoikeus antoi kansliatuomion asiassa, joka koskee kolmea vastaajaa ja kolmea asianomistajaa. Kokonaisuudessa asia koski neljää eri henkilöä.

Syyttäjä vaati rangaistusta tapon yrityksestä, pahoinpitelystä ja pahoinpitelyn yrityksestä, jotka tapahtuivat kahtena eri päivänä, viime maaliskuussa, Oulaisissa. Syyttäjän vaihtoehtoinen rangaistusvaatimus tapahtumista oli se, että rangaistusta vaadittiin törkeästä pahoinpitelystä, pahoinpitelystä ja lievästä pahoinpitelystä.

Tuomioistuimen arvioitavana oli näiden päivien aikana tapahtuneet teot, jotka tapahtuivat yhden vastaajana ja asianomistajana olevan asunnossa ja asunnon pihalla.

Tuomioistuin luki ensimmäisen vastaajan, vuonna 1981 syntyneen miehen, syyksi pahoinpitelyn, törkeän pahoinpitelyn ja lievän pahoinpitelyn.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehti torstaisin ja arkisto Kuvagalleriat, videot ja livelähetykset Uutiset sähköpostiisi torstaisin