Py­hä­jo­ki­seu­dun verk­ko­si­vus­to on uu­dis­tu­nut

Pyhäjokiseudun verkkosivuston etusivulle tehdään 30 nostoa alueen uutistarjonnasta. Sivut muotoutuvat kätevästi ja selkeästi myös mobiilikäyttäjille.
Pyhäjokiseudun verkkosivuston etusivulle tehdään 30 nostoa alueen uutistarjonnasta. Sivut muotoutuvat kätevästi ja selkeästi myös mobiilikäyttäjille.

Verkkosivustomme ulkoasua on päivitetty entistä lukijaystävällisemmäksi.

Useiden eri uutisnostojen avulla saat lukijana heti kattavan näkemyksen siitä, mistä kotiseudullasi puhutaan. Pyhäjokiseudun tilaajana pystyt lukemaan verkon sisältöä rajoituksetta.

Verkkosivuston uudistumisen myötä palvelu on monipuolisempi kuin ennen. Maksulliseen verkkoon siirtymisen jälkeen saat luettavaksi kaiken sen sisällön, joka on myös perinteisessä painetussa lehdessä ja näköislehdessä keskiviikkoisin, mutta myös paljon muuta. Toimituksellista sisältöä tuotetaan seitsemänä päivänä viikossa, jolloin viikon aikana saamasi juttumäärä on todella runsas.

Pyhäjokiseutu on nyt kokonaisuus. Tilaamasi lukupaketti on juuri sellainen, kun sinulle parhaiten sopii. Voit valita pelkän digin tai painetun lehden ja digin. Kaikkeen verkkosisältöön pääset kirjautumaan Kaleva Media -tunnuksellasi. Verkossa näet myös näköislehden, joka on sähköinen versio painetusta lehdestä. Sivustomme on rakennettu niin, että lukukokemus on miellyttävä ja helppo myös Kaleva-sovellusta käyttäville mobiilikäyttäjille.

Uudistuksen myötä lehti on viikon jokaisena päivänä ilmestyvä tuotepaketti, jonka sisältöä monipuolistetaan videoilla, kuvagallerioilla ja mahdollisesti muilla monimediakanavien sisällöillä. Sisältöä voidaan jakaa myös sosiaaliseen mediaan, toimituksen niin päättäessä. Osan jutuista voi jakaa myös sosiaalisessa mediassa.

Verkon juttuihin pystyt lukijana myös ottamaan kantaa, sillä aiheiden kommentointi juttutekstien alle on nyt mahdollista. Kommentoinnin on noudatettava hyviä tapoja ja ne käydään läpi ennen niiden julkipääsemistä.

Verkkosivustomme käyttäjätunnuksena toimii Kaleva Media -tunnus. Kirjaudu sisään osoitteessa pyhajokiseutu.fi oikean yläkulman "Kirjaudu" -linkin kautta. Jos sinulla ei vielä ole Kaleva Media -tunnusta, voit tehdä sen ja pyytää asiakaspalvelustamme apua.

Jos olet ollut kirjautuneena jo aiemmin pyhajokiseutu.fi -sivun kautta, sinun tulee kirjautua selaimessa uudelleen uudistuksen vuoksi. Kaleva-sovelluksen käyttäjät eivät tarvitse uudelleenkirjautumista. Jos tarvitset apua kirjautumiseen tai Kaleva Media -tunnuksen luomiseen, asiakaspalvelumme auttaa mielellään, p. 08 5377 633.

Mukavia lukuhetkiä oman paikallislehden parissa! Ollaan yhteyksissä. Toimituksemme kuulee mielellään palautetta uudistuneesta palvelustamme ja otan vastaan juttuvinkkejä. Tehdään yhdessä Pyhäjokiseudusta kattava, kiinnostava ja moderni kotiseutumedia.