50 kuvaa: Ou­lais­ten lukion Wanhat 2024

Maskeerattu mies: Jorma Rantala kertoo ami­raa­li Thitzin tarinan

Kerro havainnoistasi: Ve­si­joh­to­ver­kos­tos­sa on vuo­to­koh­ta Ou­lai­sis­sa

Mainos: Talvitarjouksena Pyhäjokiseutu Digi tai myös painettu lehti, katso tarjoukset tästä

Tilaajille

Raahen ja Vi­han­nin välin lii­ken­nöit­si­jäk­si va­lit­tiin Raahen Ti­laus­lii­ken­ne

Kehittämislautakunta valitsi Raahen Tilausliikenne Oy:n liikennöitsijäksi paikallisliikenteen Raahe–Vihanti–Raahe-reitille. Tarjouksen oli jättänyt myös Oulaisten Liikenne Oy.

Molempien tarjous oli tarjouspyynnön mukainen ja täytti tarjoajalle asetetut ehdot. Raahen Tilausliikenne oli tehnyt kokonaistaloudellisesti edullisimman tarjouksen. Sopimus tehdään kahdeksi vuodeksi eli heinäkuun 2024 loppuun saakka. Sopimus sisältää myös option kahdesta seuraavasta vuodesta.

Raahen ja Vihannin välinen reittipohjainen paikallisliikenne kilpailutettiin nyt käyttöoikeussopimuksena. Reittipohjainen käyttöoikeussopimus laaditaan tilaajan suunnittelemien reittimäisten joukkoliikennepalvelujen hoitamiseksi. Käytännössä liikennöitsijä saa käyttöoikeuden julkisen liikenteen verkkoon tilaajan määrittelemän reitin osalta. Liikennöitsijä saa käyttöoikeussopimuksen mukaisen korvauksen sekä matkustajilta perittävät lipputulot, joiden osalta liikennöitsijällä on liiketaloudellinen riski. Liikennöitsijällä on mahdollisuus hankkia itse myös muita mainos- ja myyntituloja.

Käyttöoikeussopimuksen mukainen Raahe–Vihanti–Raahe-reitti muodostuu opiskelu- ja työssäkäyntiyhteyksistä, asiointiyhteyksistä ja liityntäyhteyksistä junalle.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehti torstaisin ja arkisto Kuvagalleriat, videot ja livelähetykset Uutiset sähköpostiisi torstaisin