50 kuvaa: Ou­lais­ten lukion Wanhat 2024

Maskeerattu mies: Jorma Rantala kertoo ami­raa­li Thitzin tarinan

Kerro havainnoistasi: Ve­si­joh­to­ver­kos­tos­sa on vuo­to­koh­ta Ou­lai­sis­sa

Mainos: Talvitarjouksena Pyhäjokiseutu Digi tai myös painettu lehti, katso tarjoukset tästä

Kolumni
Tilaajille

Ruokaa, turvaa ja huol­to­var­muut­ta suo­ma­lai­sil­le

Suomi elää maaseudusta ja metsistä - ne ovat peruspilareita koko maamme hyvinvoinnille ja turvallisuudelle erityisesti nykyisessä turvallisuusympäristössä. Viikkojen työ kellon ympäri Säätytalolla on tullut päätökseensä, ja hallitusohjelma on nyt julki. Suomi saa hallituksen, joka arvostaa maaseutua, kunnioittaa yrittäjiä ja pitää päätösvallan metsistä kansallisissa käsissä turvaten metsäsektorin toimintaedellytykset ja kilpailukyvyn. Suomi saa hallituksen, joka keskittyy olennaiseen ja asettaa asiat tärkeysjärjestykseen.

Elinvoimainen maaseutu nähdään elinehtona koko Suomen hyvinvoinnille, ja sen eteen olemme valmiita tekemään runsaasti toimia, jotka pohjautuvat alueiden vahvuuksiin ja ihmisten tarpeisiin. Hyvä elämä ja sen rakentaminen sekä kannattava yritystoiminta maaseudulla ovat asioita, joihin tulevalla hallituskaudella panostetaan.

Maatalouden tärkein tehtävä on tuottaa ruokaa suomalaisille. Ympäristö- ja ilmastotoimet ovat tärkeitä mutta toissijaisia - ne eivät voi mennä ruoantuotannon edelle tai vaarantaa ruokaturvaa.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehti torstaisin ja arkisto Kuvagalleriat, videot ja livelähetykset Uutiset sähköpostiisi torstaisin