Vielä ehdit: Kil­pai­lu­ku­via kat­sot­ta­vis­sa! Osal­lis­tu sinäkin Py­hä­jo­ki­seu­dun ke­sä­ku­va­ki­saan

Latauksia tehty jo paljon: So­vel­lus Py­hä­jo­ki­seu­dun lu­ke­mi­seen on nyt valmis –Näin hel­pos­ti lataat sen kän­nyk­kää­si

Mainos: Vielä ehdit hyö­dyn­tää ke­sä­tar­jouk­sem­me, tilaa Py­hä­jo­ki­seu­tu tästä!

Su­vi­seu­rat kolmen vuoden tauon jälkeen kent­tä­olo­suh­teis­sa – seurat jär­jes­te­tään Lopella len­to­ken­täl­lä

Suviseurojen juhlaportti on tehty yhteistyönä. Juhlaportti viestii kesän 2022 seurojen pääsanoman.
Suviseurojen juhlaportti on tehty yhteistyönä. Juhlaportti viestii kesän 2022 seurojen pääsanoman.
Kuva: Paavo Jääskeläinen

Pohjoismaiden suurin hengellinen kesäjuhla Suviseurat järjestetään tänä vuonna Lopella Räyskälän lentokentällä 1.–4. heinäkuuta. Kolmen vuoden tauon jälkeen seurat järjestetään jälleen kenttäolosuhteissa. Suviseurat on kaikille avoin tapahtuma.

Seura-alueena on vuoden 2012 Suviseuroista tuttu lentokenttä metsäalueineen. Yhteensä seura-aluetta on 185 hehtaaria. Suviseurat toteutetaan lähes kokonaan vapaaehtoisvoimin. Kenttätalkoot käynnistyivät vappuaattona. Suviseuroihin odotetaan saapuvaksi noin 76 000 seuravierasta. Seurakenttä avattiin seuravieraille keskiviikkoaamuna.

Suviseurojen ohjelma koostuu seurapuheista, virsistä ja lauluista. Tänä vuonna Yle välittää sunnuntain jumalanpalveluksen suorana seurateltasta myös TV1:n kautta. Lisäksi jumalanpalveluksia on 14:ssä lähialueen kirkossa, joista kaksi tilaisuutta on ruotsinkielisiä. Kesäseuraradio välittää koko kesän suuret seuratapahtumat FM-taajuuksilla ja verkossa 29.6.–8.8.2022.