Ota käyttöön: Näin hel­pos­ti lataat Py­hä­jo­ki­seu­dun so­vel­luk­sen kän­nyk­kää­si

Mainos: Tutustu Pyhäjokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Alle 70-vuo­tiai­den jouk­ko­ro­kot­ta­mi­nen siirtyy Kum­ma­tin kou­lul­le – si­sään­käyn­ti ovista 3, 4, 5 ja 6

Alle 70-vuotiaiden riskiryhmäläisten koronarokoteet annetaan Kummatin koulun tiloissa.
Alle 70-vuotiaiden riskiryhmäläisten koronarokoteet annetaan Kummatin koulun tiloissa.
Kuva: Vesa Joensuu

Alle 70-vuotiaiden riskiryhmiin kuuluvien joukkorokottaminen koronavirustautia vastaan jatkuu ensi tiistaina ja keskiviikkona. Uutta tilanteessa on se, että jatkossa Astra Zenecalla rokotettavien rokottaminen hoituu Kummatin koululla, jonne hyvinvointikuntayhtymä on rakentanut useamman rokotuspisteen kokonaisuutta.

Rokotukseen autolla saapuvien tulee pysäköidä koulun ja liikuntahallin kupeessa olevalle viralliselle pysäköintialueelle. Koulun pihaan ei tule pysäköidä, sillä se häiritsee alueella toimivaa koulukyyditystä ja voi aiheuttaa vaaratilanteita.

Alueelle tulee opasteet ja numeroinnit, ja toimenpiteeseen kuljetaan ensi viikolla ovista 3, 4, 5 ja 6.

Yli 80-vuotiaiden rokotuspaikka on edelleen NeuvoRassin tiloissa Raahessa. Yli 80-vuotiaat rokotetaan Modernan ja Pfizerin rokotteilla

Maanantaina 22. helmikuuta avataan myös yli 80-vuotiaiden koronarokottamisen ajanvaraus ja aikoja annetaan niin monta, että alueelle saadut rokotemäärät täyttyvät.

Hyvinvointikuntayhtymä toivoo, etteivät muihin ikäryhmiin kuuluvat kuormita ajanvarausta, koska tällä kertaa rokotusaikoja annetaan vain vanhimmalle väestölle.

– Tiedotamme heti, kun alle 70-vuotiaiden rokotusajat tulevat taas varattavaksi ja muistutamme myös siitä, että jokainen alueen asukas tulee lopulta saamaan rokotteen, Rassilta huomautetaan.

Ajanvarausnumero on  040 135 8540. Yleistä koronarokotustietoa saa arkisin kello 9.00-10.30 puhelinnumerosta 040 135 8535. Tätä numeroa ei voi käyttää ajanvaraukseen.

Juttuun vaihdettu uudet sisäänkäyntiovet ma 22.2.klo 12.18.