50 kuvaa: Ou­lais­ten lukion Wanhat 2024

Maskeerattu mies: Jorma Rantala kertoo ami­raa­li Thitzin tarinan

Kerro havainnoistasi: Ve­si­joh­to­ver­kos­tos­sa on vuo­to­koh­ta Ou­lai­sis­sa

Mainos: Talvitarjouksena Pyhäjokiseutu Digi tai myös painettu lehti, katso tarjoukset tästä

Tilaajille

Alue­hal­li­tus viilasi vielä sote-suun­ni­tel­mia ar­vos­te­lua nos­tat­ta­neis­ta hoi­to­paik­ko­jen mää­ris­tä – ­kat­so, mitä pää­tök­siä muo­kat­tiin

Hyvinvointialue Pohteen aluehallitus on hyväksynyt sote-järjestämissuunnitelman ja lähettänyt sen edelleen aluevaltuustolle.

Hyvinvointialue Pohteen sosiaali- ja terveydenhuollon järjestämissuunnitelma on siltä osin valmis, että se odottaa enää aluevaltuuston päätöstä.
Hyvinvointialue Pohteen sosiaali- ja terveydenhuollon järjestämissuunnitelma on siltä osin valmis, että se odottaa enää aluevaltuuston päätöstä.
Kuva: Tiina Haapalainen

Hyvinvointialue Pohteen aluehallitus on viilannut kokouksessaan sote-järjestämissuunnitelman arvostelua herättäneitä hoitopaikkojen määriä. Paikkamääriä on tasoitettu pääosin Koillismaan ja Oulunkaaren välillä, missä aiemmin julkistetut suunnitelmat herättivät ihmetystä.

Tiistaina kokoustanut aluehallitus puhui pitkään palveluiden alueellisesta sijoittumisesta ja teki järjestämissuunnitelmaan muutoksia.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehti torstaisin ja arkisto Kuvagalleriat, videot ja livelähetykset Uutiset sähköpostiisi torstaisin