50 kuvaa: Ou­lais­ten lukion Wanhat 2024

Maskeerattu mies: Jorma Rantala kertoo ami­raa­li Thitzin tarinan

Kerro havainnoistasi: Ve­si­joh­to­ver­kos­tos­sa on vuo­to­koh­ta Ou­lai­sis­sa

Mainos: Talvitarjouksena Pyhäjokiseutu Digi tai myös painettu lehti, katso tarjoukset tästä

Tilaajille

Haa­pa­ve­del­lä hiih­det­tä­vä maa­kun­ta­vies­ti on siir­ty­mäs­sä pää­siäi­sen aikaan

Keskiviikkona varmistuneen tiedon perusteella Pohjois-Pohjanmaan maakuntaviesti on tarkoitus hiihtää tänä talvena Haapavedellä Korkatin hiihtokeskuksessa. Koronarajoitusten takia viestin järjestämistä on jouduttu siirtämään kahdesti. Alkuviikosta tehtyjen alustavien suunnitelmien mukaan viesti siirtyy hiihdettäväksi pääsiäismaanantaille 5. huhtikuuta.

Maakuntaviestin perinteinen viestipäivä on ollut yleensä loppiainen. Kun tämä ei onnistunut, maakuntaviesti oli tarkoitus hiihtää ensi lauantaina, mutta tästäkin vaihtoehdosta jouduttiin luopumaan.

Alueen hiihtovaikuttajat sopivat alustavasti myös, että Pohjois-Pohjanmaan piirinmestaruushiihdot siirtyy hiihdettäväksi sunnuntaina 11.4. Rukalle kansallisten hiihtojen yhteyteen.

Aikaisempien suunnitelmien mukaan pm-mitaleista olisi kilpailtu 21.2. Oulaisissa Honkamajan hiihtojen yhteydessä, mutta nämäkin kisat jouduttiin perumaan rajoitusten takia.

Keski-Pohjanmaan maakuntaviestiä ei hiihdetä tänä vuonna ollenkaan.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehti torstaisin ja arkisto Kuvagalleriat, videot ja livelähetykset Uutiset sähköpostiisi torstaisin