Kurkistus toimitukseen: Kahen Ka­ha­vit: Mondo ja kan­na­bis pu­hut­ta­vat Py­hä­jo­ki­seu­dun toi­mi­tuk­ses­sa

Seuranta: Ou­lais­ten kau­pun­gin yli­las­ku­tuk­sen tut­kin­ta etenee: Yrit­tä­jän omai­suu­den ta­ka­va­rik­ko­ai­ka jatkuu tam­mi­kuul­le

Tilaajille

Haa­pa­ve­tis­läh­töi­nen Marjut Hei­no­nen oli 30. EM-skee­tis­sä

Jari Kangaskorte Kivääri-, pistooli- ja haulikkoampujat kilpailevat parhaillaan reilun parin viikon aikana EM-mitaleista ja olympiapaikoista Kroatian Osijekissa. Haapavedeltä kotoisin oleva ja Oulun Seudun Haulikkoampujia edustava Marjut Heinonen sai oman urakan suoritettua. Moninkertainen arvokisakävijä oli naisten skeetissä 30:s tuloksella 110. Finaaliraja olisi ollut 118 kiekkoa. Toinen suomalaisedustaja Heidi Hämäläinen (Sipoon Ampujat) oli lopputuloksissa 20:s tuloksella 112. EM-kultaa voitti Pekingin olympiavoittaja ja Rio De Janeiron kisoissa kakkoseksi sijoittunut Italian Chiara Cainero. Kaksi jaossa ollutta olympiamaapaikkaa lunastivat mitalikolmin täydentäneet Venäjän Zilia Batyrshina ja Ison-Britannian Amber Hill. Miesten skeetissä olympiamaapaikan suomalaisista lunasti EM-pronssia ampunut Ala-Hämeen Ampujien Eetu Kallioinen. Parikilpailussa Kallioinen ja Heidi Hämäläinen oli Suomen ykkösparina kymmenes. Kakkospari Timo Laitinen ja Marjut Heinonen oli 22:s.

Haapavesi

Kivääri-, pistooli- ja haulikkoampujat kilpailevat parhaillaan reilun parin viikon aikana EM-mitaleista ja olympiapaikoista Kroatian Osijekissa. Haapavedeltä kotoisin oleva ja Oulun Seudun Haulikkoampujia edustava Marjut Heinonen sai oman urakan suoritettua. Moninkertainen arvokisakävijä oli naisten skeetissä 30:s tuloksella 110. Finaaliraja olisi ollut 118 kiekkoa. Toinen suomalaisedustaja Heidi Hämäläinen (Sipoon Ampujat) oli lopputuloksissa 20:s tuloksella 112. EM-kultaa voitti Pekingin olympiavoittaja ja Rio De Janeiron kisoissa kakkoseksi sijoittunut Italian Chiara Cainero. Kaksi jaossa ollutta olympiamaapaikkaa lunastivat mitalikolmikon täydentäneet Venäjän Zilia Batyrshina ja Ison-Britannian Amber Hill. Miesten skeetissä olympiamaapaikan suomalaisista lunasti EM-pronssia ampunut Ala-Hämeen Ampujien Eetu Kallioinen. Parikilpailussa Kallioinen ja Heidi Hämäläinen oli Suomen ykkösparina kymmenes. Kakkospari Timo Laitinen ja Marjut Heinonen oli 22:s.