Konsertissa: Katso ku­va­gal­le­ria: Nais­kuo­ro Välke ja Se­nio­ri­mies­lau­la­jat viih­dyt­ti­vät yleisöä iki­vih­reil­lä lau­luil­la Mer­ku­rius­sa­lis­sa

Kevään 2023 ylioppilaat: Ni­mi­lis­tat alueel­tam­me

Ota käyttöön: Näin hel­pos­ti lataat Py­hä­jo­ki­seu­dun so­vel­luk­sen kän­nyk­kää­si

Mainos: Tutustu Pyhäjokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Junat myö­häs­sä jopa pari tuntia vian vuoksi – Mat­kus­ta­ja: "Siinä ja siinä, ehtiikö sinne, mihin pitäisi mennä"

Junat ovat pohjanmaan radalla pahoin myöhässä ratajärjestelmävian vuoksi. Tämä juna seisoo parhaillaan Oulaisten asemalla.
Junat ovat pohjanmaan radalla pahoin myöhässä ratajärjestelmävian vuoksi. Tämä juna seisoo parhaillaan Oulaisten asemalla.
Kuva: SIRPA KORTET

Pohjanmaan rataa etelään ja pohjoiseen kulkevat junat ovat parhaillaan pahoin myöhässä aikatauluistaan. VR:n mukaan syynä on ratajärjestelmävika.

Junien arvioitu myöhästyminen vaihtelee 15 minuutista jopa kahteen tuntiin. Yksi junavuoro Tampereelta Ouluun on peruttu kokonaan.

– Ei tämä kauhean kivaa ole, lasten kannalta varsinkaan, eikä olla ainoat, kommentoi junaa parhaillaan Ylivieskan asemalla odottava haapavetinen naismatkustaja.

Hänen junansa on kerrottu olevan myöhässä noin 80 minuuttia. Tarkoituksena on matkustaa Helsinkiin kahden lapsen kanssa. Viivästymisestä hän kuuli muilta matkustajilta saavuttuaan asemalle.

– Olisi tapahtumia, mihin olisi aikataulu, mutta saattaa olla nyt siinä ja siinä, ehtiikö sinne, mihin pitäisi mennä. Mutta eihän tällaiselle kukaan mitään voi. On vain odotettava, hän toteaa.