Tutkinta ohi : Poliisi sel­vit­ti Vi­han­nin sa­la­kat­se­lun

Lähihistoriaa : "Näyt­te­ly ei ole sodan ihan­noin­tia, vaan kun­nian­osoi­tus sille su­ku­pol­vel­le joka puo­lus­ti sodissa Suomea"

Nimiä kerätään: Ky­lä­kou­lu­jen puo­les­ta

Mainos: Tutustu Pyhäjokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Jussi Joensuu on Jun­nik­ka­lan uusi met­sä­joh­ta­ja: "Pääsen osal­lis­tu­maan Oulun Laa­ni­laan ra­ken­net­ta­van uuden su­ku­pol­ven sahan in­ves­toin­ti­hank­kee­seen"

Oulainen

Metsänhoitaja Jussi Joensuu on nimitetty Junnikkala Oy:n metsäjohtajaksi. Joensuu on aloittanut tehtävässään syyskuun alussa.

Metsäjohtajan vastuualueina ovat metsä- ja sivutuoteliiketoiminnan johtaminen, puun oston ohjaaminen sekä henkilöstö- ja kehittämistoiminnot. Jussi Joensuun nimitys metsäjohtajaksi vahvistaa Junnikkalan metsäjohtamista ja raaka-ainehankinnan organisaatiota. Ouluun rakennettavan sahan tuoman merkittävän kasvun vaatimusten mukaisesti.

Jussi Joensuu on koulutukseltaan maa- ja metsätieteiden maisteri. Hänellä on vankka noin 20 vuoden kokemus vastaavista tehtävistä puunhankinnan ja metsätalouden saralta. Viimeisten vuosien aikana hän on toiminut monipuolisissa puunhankinnan asiantuntija- ja johtamistehtävissä, oman yrityksensä kautta. Yhteistyö Junnikkalan kanssa alkoi käytännössä vuonna 2020, jolloin Ouluun rakennettavan uuden sukupolven sahalaitoksen suunnittelu alkoi.

– Junnikkalan metsäjohtajana pääsen osallistumaan Oulun Laanilaan rakennettavan uuden sukupolven sahan investointihankkeeseen.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.