Katso kuvia: Näin tree­na­taan cheer­lea­din­giä

Lähihistoriaa : "Näyt­te­ly ei ole sodan ihan­noin­tia, vaan kun­nian­osoi­tus sille su­ku­pol­vel­le joka puo­lus­ti sodissa Suomea"

Nimiä kerätään: Ky­lä­kou­lu­jen puo­les­ta

Mainos: Tutustu Pyhäjokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Kär­sä­mäel­lä pääsee omaan asun­toon 19 000 eurolla

Kärsämäki

Kärsämäellä omaan asuntoon pääsee halvimmillaan 19 000 eurolla. Kyseessä on rivitalokaksio aivan kunnan keskustassa. Rakennusvuosi on 1980. Öljylämmitteisen rivitalohuoneiston kunnoksi määritellään tyydyttävä.

Kaikkiaan Kärsämäellä on Etuovi.com-nettisivustolla 14 myytävää asuntoa. Yhdeksän myytävän asunnon hintapyyntö jää alle 50 000 euron. Halvin hintapyyntö omakotitalosta on 30 000 euroa. Kohteen hintapyyntö on laskenut aiemmasta 10 000 eurolla.

Kallein hintapyyntö Kärsämäellä myynnissä olevista kohtaista on 250 000 euroa. Kyseessä on myyntiesitteen mukaan tilavassa maatilan pihapiirissä sijaitsevasta kokonaisuudesta. Siihen kuuluu päärakennus, majoitusrakennus, lämpökeskus, kylmiä hallirakennuksia ja takkahuoneella varustettu savusauna.

Yli 100 000 euron hintapyyntöä esitetään myös toisesta Kärsämäellä sijaitsevasta kohteesta. Se on omakotitalo, jonka pyynnöksi esitetään 105 000 euroa.

Lue

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.