Konsertissa: Katso ku­va­gal­le­ria: Nais­kuo­ro Välke ja Se­nio­ri­mies­lau­la­jat viih­dyt­ti­vät yleisöä iki­vih­reil­lä lau­luil­la Mer­ku­rius­sa­lis­sa

Kevään 2023 ylioppilaat: Ni­mi­lis­tat alueel­tam­me

Ota käyttöön: Näin hel­pos­ti lataat Py­hä­jo­ki­seu­dun so­vel­luk­sen kän­nyk­kää­si

Mainos: Tutustu Pyhäjokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Katja Hän­ni­nen tur­val­li­suus­se­lon­teos­ta: ”Tu­le­vai­suu­den uh­ka­ku­vat ovat paljon muu­ta­kin kuin so­ti­laal­li­sia”

Vasemmistoliiton kansanedustaja Katja Hänninen kiittää valiokunnan asiantuntijalausuntoja kriittisyydestä, mutta katsoo, että valiokunnan lausunnossa painottui liiaksi Nato-myönteisyys.

Vasemmistoliiton kansanedustaja Katja Hänninen kritisoi tulevaisuusvaliokunnan lausuntoa ajankohtaisselonteosta turvallisuusympäristön muutoksesta liiallisesta kapeakatseisuudesta kokonaisturvallisuuden osalta. Hänninen kiittää valiokunnan asiantuntijalausuntoja kriittisyydestä, mutta katsoo, että valiokunnan lausunnossa painottui liiaksi Nato-myönteisyys.

– Suomi on pienestä koostaan huolimatta aina pärjännyt myös globaalissa kilpailussa hyvinvointiin ja koulutukseen panostaen. Meidän suurin voimavaramme on yhtenäinen ja hyvinvoiva Suomi, eikä sitä voi korvata tulevaisuudessakaan sotilasliitolla, Hänninen perustelee.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.