Tutustu Vau!Hausiin: Täl­lai­sel­ta näyttää Ou­lais­ten uusissa yrit­tä­jien pal­ve­lu­ti­lois­sa

Mainos: Talvitarjouksena Pyhäjokiseutu Digi tai myös painettu lehti, katso tarjoukset tästä

Tilaajille

Kelan pal­ve­lu­pis­te muuttaa Ou­lai­sis­sa - Ryh­mä­pääl­lik­kö tosin muis­tut­taa, että harva asia vaatii enää paikan päällä käy­mis­tä, pu­he­lin­pal­ve­lus­sa au­te­taan

Oulainen

Oulaisten Kelan toimipisteelle on päätetty uusi palvelupaikka. Ajanvarauksella toimiva palvelupiste rakentuu Sampsankadulle, samaan rakennukseen, jossa toimii tällä hetkellä paikallisten yritysten lisäksi kuntakokeiluhanke.

Pohjois-Pohjanmaan palveluryhmän päällikkö Jatta Rajaniemi arvelee, että muutto nykyisestä tilasta uuteen paikkaan toteutuu vielä kuluvan vuoden aikana.

Kelan palvelut jatkuvat Oulaisissa edelleen puhelinpalveluna ja asian niin vaatiessa ajanvarauksella toimivalla kohtaamisella.

– Voimme palvella asiakkaita nykyään puhelinpalvelulla todella laajasti. Vain harva asia vaatii enää nokatusten kohtaamista. Puhelussa asiat saadaan vireille, jolloin asiakkaan ei tarvitse lähteä kotoa pitkäänkään matkan päästä ajamaan, hän sanoo.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehti torstaisin ja arkisto Kuvagalleriat ja videot Uutiset sähköpostiisi torstaisin