50 kuvaa: Ou­lais­ten lukion Wanhat 2024

Maskeerattu mies: Jorma Rantala kertoo ami­raa­li Thitzin tarinan

Kerro havainnoistasi: Ve­si­joh­to­ver­kos­tos­sa on vuo­to­koh­ta Ou­lai­sis­sa

Mainos: Talvitarjouksena Pyhäjokiseutu Digi tai myös painettu lehti, katso tarjoukset tästä

Tilaajille

Kes­kus­tan Poh­jois-Poh­jan­maan piiri vetoaa: Eri­tyis­ta­lous­alueis­ta vauhtia Itä- ja Poh­jois-Suo­men ke­hi­tyk­seen

Keskustan Pohjois-Pohjanmaan piiri julkaisi kannanoton odotuksista, jotka kohdistuvat parasta aikaa käynnissä olevaan budjettiriiheen.

Piiri vetoaa, että se odottaa budjettiriihen tuloksena konkreettisia ja nopeita päätöksiä alueen elinvoiman pitkäjänteisen kehittämisen puolesta.

– Korona ja Venäjän hyökkäys Ukrainaan ovat iskeneet kovasti Itä- ja Pohjois-Suomen yrityselämään ja elinvoimaan. Jako voittajiin ja häviäjiin on vahvistunut niin alueiden sisällä kuin suhteessa muuhun Suomeen, Keskustan Pohjois-Pohjanmaan piiristä todetaan.

– Annika Saarikon esittämistä erityistalousalueista olisi viipymättä saatava päätös hallituspöydästä. Yritykset ja yrittäjät tarvitsevat taloudellista vakautta tuovaa näkymää nykyisten kriisien yli, muistuttaa Keskustan Pohjois-Pohjanmaan piirin puheenjohtaja Marjut Lehtonen.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehti torstaisin ja arkisto Kuvagalleriat ja videot Uutiset sähköpostiisi torstaisin