Mainos: Talvitarjouksena Pyhäjokiseutu Digi tai myös painettu lehti, katso tarjoukset tästä

Tilaajille

Ko­ke­muk­set syksyn lin­ja-au­to­lii­ken­tees­tä joh­ti­vat muu­tok­siin: Piip­po­lan, Py­hän­nän ja Pulk­ki­lan suun­nil­ta pääsee Haa­pa­ve­del­lä vaih­taen Yli­vies­kaan

Oulainen

Jokilaaksojen kuntien välisessä joukkoliikenteessä tehdään joitakin reitti- ja aikataulumuutoksia vuoden 2022 alusta lähtien.

Muutoksilla korjataan vuorojen ajoaikoja sekä parannetaan vaihtoyhteyksiä junaliikenteeseen Haapajärven ja Ylivieskan rautatieasemilla. Lisäksi vaihtoyhteyksien näkyvyyttä reittioppaissa on parannettu.

Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen hankkima Jokilaaksojen kuntien välinen joukkoliikenne on käynnistynyt nykymuodossaan elokuussa 2021. Syyskauden liikennöinnin perusteella on selvinnyt, että joidenkin vuorojen ajoaikoja on korjattava. Ajoaikoja korjataan Ylivieskan ja Kalajoen sekä Oulaisten ja Ylivieskan välisessä liikenteessä. Lisäksi Haapaveden ja Pulkkilan välillä reittiä muutetaan siirtämällä tähän asti Sulkakyläntietä pitkin ajaneet vuorot Pulkkilantielle.

Arkipäivisin Reisjärveltä Haapajärven rautatieasemalle ajavien vuorojen reittiä on muutettu hieman.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehti torstaisin ja arkisto Kuvagalleriat ja videot Uutiset sähköpostiisi torstaisin