Tutustu Vau!Hausiin: Täl­lai­sel­ta näyttää Ou­lais­ten uusissa yrit­tä­jien pal­ve­lu­ti­lois­sa

Mainos: Talvitarjouksena Pyhäjokiseutu Digi tai myös painettu lehti, katso tarjoukset tästä

Tilaajille

Kon­kurs­si­pe­sä ir­ti­sa­noi 220 Lehdon työn­te­ki­jää

Pesänhoitaja: Lehdon tytäryhtiöiltä jää realisoitavaksi lukuisia kehityshankkeita eri puolilla maata.

Rakennusyhtiö Lehto Groupin konkurssipesä on sanonut irti kaikki työsuhteet. Konkurssiin asetetuissa tytäryhtiöissä oli yhteensä 220 työntekijää, joista iso osa on ollut lomautettuna.

Oulun käräjäoikeus asetti torstaiaamuna antamallaan päätöksellä konkurssiin tytäryhtiöt Lehto Asunnot, Lehto Tilat, ja Lehto Korjausrakentaminen. Konkurssipesien pesänhoitajaksi määrättiin asianajaja Antti Latola Asianajotoimisto Norrasta.

Lehto Groupin tytäryhtiöiden työmailla tehtiin perjantaina katselmukset, joissa konkurssipesä ja tilaaja selvittivät, mitä työmaalla on tähän mennessä tehty ja mikä on työn arvo. Kyseessä ovat Lehto Asuntojen Sivakalle rakentama kohde Oulunsalon Kauppiaantiellä ja kerrostalokohde Helsingissä sekä Lehto Tilojen työmaa Tuusulassa.

– Todennäköisesti tilaaja ottaa keskeneräiset työmaat haltuun ja me yritämme auttaa töiden loppuun saattamisessa niin, että vahingot olisivat mahdollisimman pienet, Latola kertoo.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehti torstaisin ja arkisto Kuvagalleriat ja videot Uutiset sähköpostiisi torstaisin