50 kuvaa: Ou­lais­ten lukion Wanhat 2024

Maskeerattu mies: Jorma Rantala kertoo ami­raa­li Thitzin tarinan

Kerro havainnoistasi: Ve­si­joh­to­ver­kos­tos­sa on vuo­to­koh­ta Ou­lai­sis­sa

Mainos: Talvitarjouksena Pyhäjokiseutu Digi tai myös painettu lehti, katso tarjoukset tästä

Kuski lensi ulos au­tos­taan suis­tues­saan pois tieltä Vi­han­nin ja Ou­lais­ten välillä

Raahelainen mies ajoi huomattavaa ylinopeutta ja suistui ulos tieltä Vihannin ja Oulaisten välillä. Kuljettaja lensi ulosajon aikana kokonaan ulos autosta.
Raahelainen mies ajoi huomattavaa ylinopeutta ja suistui ulos tieltä Vihannin ja Oulaisten välillä. Kuljettaja lensi ulosajon aikana kokonaan ulos autosta.

Henkilöauto suistui kovassa vauhdissa ulos tieltä, ja auton kuljettaja lensi samalla ulos autosta liikenneonnettomuudessa Vihannin ja Oulaisten välillä lauantaina aamuyöllä.

Poliisi sai ilmoituksen, jonka mukaan Raahesta oli lähtenyt liikkeelle henkilöauto, jonka kuljettaja oli ilmoituksen mukaan humalassa. Poliisi löysi henkilöauton ulosajaneena Kantatie 86:lla. Onnettomuuspaikka oli Vihannista Oulaisten suuntaan Lampinsaaren risteyksen eteläpuolella.

Henkilöauton kuljettaja oli lentänyt ulosajossa auton ulkopuolelle. Hänet kuljetettiin ambulanssilla hoitoon Oulun yliopistolliseen sairaalaan.

Tapahtumapaikan jäljistä ja poliisille tulleista havainnoista päätellen henkilöauton kuljettaja on ajanut huomattavaa ylinopeutta. Tapahtumasta ei aiheutunut vaaraa ulkopuolisille.

Kuljettaja oli raahelainen mies.

Poliisi tutkii tapahtunutta ulosajoa tässä vaiheessa törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena sekä rattijuopumuksena. Lisäksi kuljettajalla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta.