Tutkinta ohi : Poliisi sel­vit­ti Vi­han­nin sa­la­kat­se­lun

Lähihistoriaa : "Näyt­te­ly ei ole sodan ihan­noin­tia, vaan kun­nian­osoi­tus sille su­ku­pol­vel­le joka puo­lus­ti sodissa Suomea"

Nimiä kerätään: Ky­lä­kou­lu­jen puo­les­ta

Mainos: Tutustu Pyhäjokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Laak­so­jen Mai­to­kun­ta ja Paa­vo­lan Osuus­mei­je­ri yhteen – su­lau­tu­mi­nen ta­pah­tuu vii­meis­tään vuoden vaih­tees­sa

Paavolan Osuusmeijeri ja Laaksojen Maitokunta suunnittelevat yhdistymistä vuoden vaihteessa.

Meijereiden hallitukset ovat päättäneet esittää sulautumista kummankin osuuskunnan osuuskuntakokouksille riittävien toimintaedellytysten ja kilpailukyvyn varmistamiseksi ja toimintojen tehostamiseksi kiristyvässä kilpailutilanteessa.

Sulautumisen täytäntöönpanon suunniteltu rekisteröintiajankohta on 31.12.2021, mutta sulautumisen täytäntöönpanoajankohta voidaan tarvittaessa pyytää myös tätä aikaisemmaksi tai myöhemmäksi.

Meijerit ovat yhdessä jättäneet ilmoituksen sulautumisesta kaupparekisteriin. Sulautuminen toteutetaan absorptiosulautumisella, eli Laaksojen Maitokunta on ns. vastaanottava osuuskunta.

Paavolan Osuusmeijerin tuottajamäärä on tällä hetkellä 6 maidontuottajaa ja viime vuoden maitomäärä oli hieman vajaat 5 miljoonaa litraa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.