Vielä ehdit: Kil­pai­lu­ku­via kat­sot­ta­vis­sa! Osal­lis­tu sinäkin Py­hä­jo­ki­seu­dun ke­sä­ku­va­ki­saan

Latauksia tehty jo paljon: So­vel­lus Py­hä­jo­ki­seu­dun lu­ke­mi­seen on nyt valmis –Näin hel­pos­ti lataat sen kän­nyk­kää­si

Mainos: Vielä ehdit hyö­dyn­tää ke­sä­tar­jouk­sem­me, tilaa Py­hä­jo­ki­seu­tu tästä!

Tilaajille

Lop­piai­sen ateria syntyy ren­nol­la ot­teel­la

Arkipyhänä ehtii laittaa pöydän koreaksi ja kokkailla vaikka koko perheen voimin.

Huomenna torstaina vietettävä loppiainen on kirkollinen juhlapyhä, jota vietetään itämaisten tietäjien muistoksi 6. tammikuuta. Loppiainen viittaa nimeltään joulunajan loppumiseen. Arkipyhä antaa mahdollisuuden kokata arjesta poikkeavan loppiaisbrunssin tai lounaan.  Koko perheen voimin voi valmistaa vaikka vuohenjuustopizzan, savulohella täytettyjä pitaleipiä tai salaatin kaveriksi feta-pinaattipiiraita.

Herkutteluhetken päättää kirpeän raikas verigreippisorbetti, joka kannattaa tehdä edellisenä iltana tai heti aamusta, jotta se ehtii pakastua.