Helppo käyttää: So­vel­lus Py­hä­jo­ki­seu­dun lu­ke­mi­seen on nyt valmis –Näin hel­pos­ti lataat sen kän­nyk­kää­si

Kaatolaskuri: Täältä näet, montako hirveä on jo ammuttu eri kun­nis­sa

Mainos: Tutustu Pyhäjokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

LUT-ylio­pis­ton asu­kas­ky­se­ly Fen­no­voi­man ydin­voi­ma­la­hank­keen odo­tuk­sis­ta –Vas­tau­sai­kaa 13. mar­ras­kuu­ta saakka

LUT-yliopisto kerää parhaillaan Pyhäjoen ja sen naapurikuntien asukkaiden ja mökkiläisten näkemyksiä ja kokemuksia Fennovoiman ydinvoimalahankkeeseen liittyneistä odotuksista. Asukkaiden näkemyksiä kerätään nettipohjaisella asukaskyselyllä, johon voi vastata sunnuntaihin 13. marraskuuta asti.

Fennovoiman ydinvoimalahanke on päättynyt, mutta tutkijat ovat kiinnostuneita siitä, millaisia paikallisia odotuksia hanke ehti synnyttää, miten odotukset muuttuivat hankkeen aikana ja mitkä odotukset kenties toteutuivat. Entä millaisia ajatuksia ja toiveita tulevaisuuteen kohdistuu, kun Fennovoiman ydinvoimalahankkeesta on luovuttu?

– Pyhäjoen kunnan asukkaat elivät ydinvoimalahankkeen kanssa yli 10 vuotta. Sinä aikana hanke ehti varmasti herättää monenlaisia paikallisia odotuksia, jotka vaikuttivat niin yksittäisten asukkaiden elämään kuin myös laajemmassa näkökulmassa kuntaan ja kunnan ja yhtiön välisen kanssakäymiseen, toteaa tutkijaopettaja Matti Kojo LUT-yliopistosta.

Lue digiä _1 kk vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.