Musiikkimaistiaisia: Kahen Ka­ha­vit: "En kai minä mikään ju­ke­bo­xi ole!" -Toi­mi­tuk­sen mu­siik­ki­ma­ku on melko laaja kä­si­tys, ar­vaat­ko kenen fa­ni­ku­va on Helin työ­pöy­däl­lä?

Yllätys pellossa: "Alkoi tuntua siltä, että ky­sees­sä on jotain pä­re­kat­to­nau­lo­ja suu­rem­paa" Näin kuvaa 115 so­ta-ai­kais­ta kra­naat­tia Ou­lai­sis­ta pel­los­ta löy­tä­nyt Veli Pekka Saari

Kurkistus Papinkadulle: Pik­ku-Met­so avat­tiin, vä­li­ai­kai­nen päi­vä­ko­ti ei poista päi­vä­hoi­to-on­gel­maa Ou­lai­sis­ta

Tilaajille

Lys­ti­län Lento paransi en­nä­tys­tään

Pyhäjokisen Paula Pirttimaan omistama ja Risto Pirttimaan valmentama Lystilän Lento venyy tehtävien mukaan.
Pyhäjokisen Paula Pirttimaan omistama ja Risto Pirttimaan valmentama Lystilän Lento venyy tehtävien mukaan.
Kuva: Vesa Joensuu

Pyhäjokisen Paula Pirttimaan omistama ja Risto Pirttimaan valmentama Lystilän Lento venyy tehtävien mukaan. Ville Pohjolan ajama ruuna hallitsi lauantaina Oulun Toto75-ravien avauslähtöä keulapaikalta maaliin saakka. Keulapaikan ruuna kävi hakemassa haltuunsa avauspuolikkaan jälkeen.

– Nyt piti ajaa vähän aggressiivisemmin. Tasoerot ovat koko ajan pienempiä, kun lähdöt kovenevat. Uskon, että tämä pystyy nousemaan vielä sarjoissaan. Tuntui, että reserviin jäi vieläkin voimia, Pohjola arvioi.