Tutkinta ohi : Poliisi sel­vit­ti Vi­han­nin sa­la­kat­se­lun

Lähihistoriaa : "Näyt­te­ly ei ole sodan ihan­noin­tia, vaan kun­nian­osoi­tus sille su­ku­pol­vel­le joka puo­lus­ti sodissa Suomea"

Nimiä kerätään: Ky­lä­kou­lu­jen puo­les­ta

Mainos: Tutustu Pyhäjokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Näin hel­pos­ti lataat Py­hä­jo­ki­seu­dun so­vel­luk­sen kän­nyk­kää­si

Oulainen
Pyhäjokiseudun sovellus on valmis.
Pyhäjokiseudun sovellus on valmis.

Pyhäjokiseudun uutissovellus on nyt julkaistu. Sovelluksesta löytyy esimerkiksi joka päivä päivittyvä uutisvirta ja jo keskiviikkoiltaisin käyttöön tuleva torstain painetun lehden näköislehti.

Sovellus on tarjolla sekä iOS- että Android-käyttöjärjestelmille älypuhelimiin ja tableteihin.

Uuden sovelluksen etusivu on rakenteeltaan samanlainen pyhajokiseutu.fi -sivusto. Lisäksi sovelluksessa on uusimpien uutisten virta, näköislehdet ja videoita. Sovelluksesta löytyvät myös digitaaliset ristikot ja sudokut.

Sivulta toiselle liikutaan sovelluksessa pyyhkäisemällä sivulle.

Voit ladata sovelluksen Play-kaupasta tai App Storesta.

Suurin osa sovelluksessa julkaistavista uutisista ja näköislehdet ovat vain tilaajille tarkoitettuja. Kaikkiin Pyhäjokiseudun tilauksiin sisältyy digipalvelu, eli tilaajana voit ottaa sovelluksen käyttöösi ilman lisämaksua. Myös muut kuin tilaajat voivat ladata itse sovelluksen käyttöönsä veloituksetta.

Tilaajille tarkoitettujen sisältöjen lukemista varten tarvitset Kaleva Media -tunnuksen. Tunnukset ovat samat kuin ne, joiden avulla olet kirjautunut pyhajokiseutu.fi-sivustolle.

Jos sinulla ei vielä ole tiliä, tarvitset sen luomiseen sähköpostiosoitteen ja asiakasnumeron. Löydät asiakasnumeron laskustasi tai saat sen asiakaspalvelustamme.

Löydät ohjeita sovelluksen ja digipalvelun käyttöönottoon täältä.

Sovelluksen voit ladata täältä

https://play.google.com/store/apps/details?id=fi.pyhajokiseutu

https://apps.apple.com/us/app/pyh%C3%A4jokiseutu/id1621287200