Katso kuvia: Näin tree­na­taan cheer­lea­din­giä

Lähihistoriaa : "Näyt­te­ly ei ole sodan ihan­noin­tia, vaan kun­nian­osoi­tus sille su­ku­pol­vel­le joka puo­lus­ti sodissa Suomea"

Nimiä kerätään: Ky­lä­kou­lu­jen puo­les­ta

Mainos: Tutustu Pyhäjokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Nuo­ri­so­työ­hön ja ker­ho­toi­min­taan myön­net­tiin euroja Me­ri­jär­vel­le, kou­lu­nuo­ri­so­työn­te­ki­jä pal­ka­taan Me­ri­jär­vel­le ja Ala­vies­kaan

Merijärvi

Merijärven kunnan sivistystoimi sai hyviä uutisia Opetushallitukselta ja Pohjois-Suomen aluehallintovirastosta.

Aluehallintovirasto myönsi Merijärven ja Alavieskan kuntien yhteiseen Koulunuorisotyö-hankkeeseen 45 000 euroa. Hanketta hallinnoi Alavieskan kunta.

Opetushallitus puolestaan myönsi 4 000 euroa avustusta Merijärven Koivupuhdon koulun kerhotoiminnan tukemiseen. Tarkoitus on, että avustus käytetään kerhotoimintaan vuonna 2021.

Merijärven sivistystoimenjohtaja ja Koivupuhdon koulun rehtori Jari Ylikulju on tyytyväinen, että kuntanaapurusten suunnittelema Koulunuorisotyö-hanke toteutuu.

–Hankkeen ydinryhmän kanssa pidimme palaverin, jossa laskettiin, että saamme palkattua koulunuorisotyöntekijän vuoden ja viiden kuukauden ajalle. Koulunuorisotyöntekijän rekrytointi on menossa ja tavoite on, että valittu työntekijä aloittaa työt tammikuun alussa, Ylikulju selvittää.

Lue tämä ja muut Merijärven uutiset

Digi 1 kk _vain 1 €_