Mainos: Syksyn supertarjouksena Pyhäjokiseutu Digi + Lehti 6 kk vain 49 €, tilaa tästä!

Tilaajille

OP Suo­men­se­län edus­ta­jis­ton vaalien ää­nes­tys on al­ka­nut: "Ää­nes­tä­mäl­lä voi vai­kut­taa oman pankin ja paik­ka­kun­nan asioi­hin", kan­nus­taa toi­mi­tus­joh­ta­ja Mika Kor­kia-aho

Oulainen

Edustajiston vaaleissa on ehdokkaana 118 OP Suomenselän omistaja-asiakasta. Ehdokkaisiin voi tutustua vaalikoneessa ja OP Suomenselän omistaja-asiakkaat voivat äänestää 7.–17.11.

– Nyt on mahdollisuus vaikuttaa oman pankin ja paikkakunnan asioihin, sillä omistaja-asiakkaat valitsevat keskuudestaan OP Suomenselän edustajiston. Äänestys alkaa 7.11. klo 8:00 ja päättyy 17.11. klo 16:00. Äänestämällä voi vaikuttaa oman pankin ja paikkakunnan asioihin, kannustaa OP Suomenselän toimitusjohtaja Mika Korkia-aho.

– Osuuspankissa omistaja-asiakkaalla on aito vaikuttamismahdollisuus. Toivomme, että mahdollisimman moni omistaja-asiakkaamme äänestää ja valittava edustajisto on mahdollisimman hyvä pienoiskuva pankin omistaja-asiakaskunnasta, sillä silloin jäsendemokratia toteutuu oikealla tavalla, huomauttaa Mika Korkia-aho.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.