Musiikkimaistiaisia: Kahen Ka­ha­vit: "En kai minä mikään ju­ke­bo­xi ole!" -Toi­mi­tuk­sen mu­siik­ki­ma­ku on melko laaja kä­si­tys, ar­vaat­ko kenen fa­ni­ku­va on Helin työ­pöy­däl­lä?

Yllätys pellossa: "Alkoi tuntua siltä, että ky­sees­sä on jotain pä­re­kat­to­nau­lo­ja suu­rem­paa" Näin kuvaa 115 so­ta-ai­kais­ta kra­naat­tia Ou­lai­sis­ta pel­los­ta löy­tä­nyt Veli Pekka Saari

Kurkistus Papinkadulle: Pik­ku-Met­so avat­tiin, vä­li­ai­kai­nen päi­vä­ko­ti ei poista päi­vä­hoi­to-on­gel­maa Ou­lai­sis­ta

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Ou­lais­te­lais­val­tuu­tet­tu Mika Antikka avaa nä­kö­kul­miaan tuu­li­voi­ma-asiois­sa: "En ole nuk­ku­nut ko­kouk­ses­sa"

Oulainen

MIELIPIDE Minua on lähestytty sähköpostilla, yleisöpalstalla, puhelimella ja tekstaripalstalla, joten vastauksiani tässä. En ole nukkunut kokouksessa ja jokaisella on väliä. Karahkan tuulivoimaloiden vaikutusalueella asuu maakuntakaavan mukaan 0-2 km 61 asukasta 0-5 km 3108 asukasta eli 43 prosenttia tämän hetkisistä oulaistelaisista.

Rahkola-Hautakangas alue sijoittuu Isojärven ja Matkanivan tietämille. Tästä alueesta en näitä etäisyyslukuja tiedä tai niitä ei ole kukaan laskenut. Olen teille vastannut useaan sähköpostiin ja puhelimessa olemme myös keskustelleet asiasta.