Tutkinta ohi : Poliisi sel­vit­ti Vi­han­nin sa­la­kat­se­lun

Lähihistoriaa : "Näyt­te­ly ei ole sodan ihan­noin­tia, vaan kun­nian­osoi­tus sille su­ku­pol­vel­le joka puo­lus­ti sodissa Suomea"

Nimiä kerätään: Ky­lä­kou­lu­jen puo­les­ta

Mainos: Tutustu Pyhäjokiseutu Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Ou­lais­ten jal­ka­pal­lo­puu­laa­ki pyö­räh­tää käyn­tiin ensi vii­kol­la – tänä kesänä mukana myös ju­nio­ri­jouk­kue

Viime vuonna Oulaisten jalkapallopuulaaki päättyi uuden joukkueen, Bulls Hitin (valkoiset) mestaruuteen. Bulls Hitiä vastassa oli FC Kulju (punaiset).
Viime vuonna Oulaisten jalkapallopuulaaki päättyi uuden joukkueen, Bulls Hitin (valkoiset) mestaruuteen. Bulls Hitiä vastassa oli FC Kulju (punaiset).

OULAINEN Oulaisten jalkapallopuulaaki käynnistyy ensi viikon tiistaina. Mukana on seitsemän joukkuetta: Bulls Hit, FC Kulju, Fiolentina, MaxAuto, Sons of Pyykölä, Tekniset sekä uutena vielä nimetön juniorijoukkue.

–Aikaisemminkaan ei ole ollut ikärajaa, mutta nyt tulee melkein koko joukkueellinen nuoria C15-poikia, Ville Männikkö kertoo.

Pelejä pelataan tiistaisin ja torstaisin Oulaisten th-oppilaitoksen kentällä. Joukkueet tuomaroivat vuorotellen pelit.

–Joitakin päiviä jää pois riippuen siitä, miten Oulaisten edustusjoukkueella on pelejä. Myöskään esimerkiksi juhannusviikon torstaina ei pelata, mutta näistä poikkeuksista tiedotetaan etukäteen.

Männikön mukaan muuten mennään samalla kaavalla kuin aiemminkin, mutta tänä vuonna sarja venyy hieman pidemmälle: ratkaisupelit käydään elokuun puolessa välissä.

Viime vuonna Oulaisten jalkapallopuulaaki päättyi uuden joukkueen, Bulls Hitin mestaruuteen. Bulls Hitiä vastassa oli moninkertainen puulaakimitalisti FC Kulju, joka hävisi tiukan ottelun jälkeen jatkoajalla.