Kahden tunnin kierroksella: Katso li­ve­tun­nel­maa: Ou­lais­ten Vil­li­per­jan­tai yh­dis­tää kult­tuu­rin ja kau­pal­li­suu­den –Mistä ihmiset ta­pah­tu­mas­sa tyk­kää­vät?

Uutta ja päivittyvää tietoa: Katso Kalevan hir­vi­las­ku­ris­ta tuoreet saa­lis­mää­rät – Poh­jois-Poh­jan­maal­la hir­vi­jah­ti jatkuu, mutta vielä va­jaal­la teholla

Helppo käyttää: So­vel­lus Py­hä­jo­ki­seu­dun lu­ke­mi­seen on nyt valmis –Näin hel­pos­ti lataat sen kän­nyk­kää­si

Tilaajille

PJK luopuu sar­ja­pai­kas­taan II-di­vi­sioo­nas­sa – pitkän linjan PJK-mies Jari Ukon­saa­ri: "Pe­laa­jien puut­tu­mi­nen oli se yk­kös­jut­tu"

Pyhäjoen Joki-Kiekko ilmoitti perjantaina Facebookissa, että sen edustusjoukkue joutuu luopumaan II-divisioonan sarjapaikastaan. Samalla edustuskiekkoilu jää Pyhäjoella kokonaan tauolle tulevan kauden osalta.

– Joki-Kiekon johtokunta joutui tekemään raskaan päätöksen edustusjoukkueen osalta keskiviikkoiltana. Joukkueen toimintaedellytykset todettiin mahdottomiksi tulevaa kautta koskien. Pelaajatilanne alueella on haastava ja kilpailukykyisen joukkueen muodostaminen osoittautui mahdottomaksi. Iso kiitos kaikille toiminnassa mukana olleille, tukijoille sekä faneille, PJK kirjoittaa.