Tuulimyllyjä kuuntelemassa: Kahen Ka­ha­vit: Montako toi­mit­ta­jaa mahtuu Me­ri­jär­ven tuu­li­voi­ma­lan rungon sisälle yh­tiö­mie­hen kanssa?

Nyt puhuttaa: Ou­lais­ten var­hais­kas­va­tus­joh­ta­ja sai pu­he­lin­vyö­ryn Pa­pin­ka­dun ryh­mik­seen tu­tus­tu­neil­ta: "Huo­neis­to on ter­veys­tar­kas­ta­jan tar­kas­ta­ma"

Py­hä­joen lii­kun­ta­hal­lin suun­nit­te­lu jatkuu, ra­hoi­tus­ha­ke­mus ve­tä­mään jou­lu­kuus­sa

Pyhäjoen kunnanhallitus esittää, että Arkkitehtitoimisto Jorma Paloranta Oy:lle annetaan myös Pyhäjoen liikuntahallin arkkitehti- ja pääsuunnittelu tarjoushinnalla 39 000 euroa.

Arkkitehti toimisto on valittu myös Pyhäjoen Koulu 2022 -hankkeen suunnittelijaksi.

Pyhäjoen kunnanhallitus katsoi, että liikuntahallin suunnittelua on tarkoituksenmukaista jatkaa saman suunnittelutoimiston kanssa, sillä liikuntahalli toteutetaan yhdessä kouluhankkeen kanssa.

– Jo koulun suunnitteluaikana on jouduttu määrittelemään muun muassa liikuntahallin sijoituspaikkaa, joten liikuntahallin suunnittelu on luontainen jatkumo tälle työlle, kunnanhallituksen puheenjohtaja Matti Pahkala sanoo.

Liikuntahalli tulee korvaamaan Pyhäjoen Monitoimitalon.

Tälle vuodelle liikuntahallin suunnitteluun on varattu 100 000 euroa.

Tarkoituksena on, että liikuntahallista saadaan tarkennetut luonnokset huhtikuussa, erikoissuunnittelun hankinta toteutetaan huhti-toukokuussa ja liikuntahallin esittelyaineisto on valmis elokuussa.

Kaikkien suunnitelmien odotetaan olevan valmiina lokakuussa ja valtionapuhakemus aiotaan jättää joulukuussa.

Kunnanhallitus nimesi liikuntahallihankkeen ohjausryhmään seuraavat henkilöt: Niko Rantanen, puheenjohtaja, Matti Pahkala, Risto Kittilä, Matti Soronen, Antero Tervonen, Johanna Tupila, Kaisa Tornberg, Aimo Korpi, Heli Kittilä, Tauno Rajaniemi ja Jyrki Määttä, sihteeri. Ohjausryhmää täydennetään myös nuorisovaltuuston edustajalla. Suunnittelun projektiryhmään nimettiin Matti Soronen, puheenjohtaja, Jyrki Määttä, sihteeri, Aimo Korpi, Heikki Hirvikoski, Johanna Tupila ja Sami Malinen. Projektijohtajaksi nimettiin tekninen johtaja Aimo Korpi.