Muistoista: Raahen vanhan lim­sa­teh­taan elo jatkui Ou­lai­sis­sa – ­van­ho­ja pulloja löytyy vielä

Toimituksessa tonttuiltiin: Kahen Ka­ha­vit: Millä kri­tee­reil­lä voi saada Vuoden ou­lais­te­lai­nen -tit­te­lin? Kumpi voittaa lauan­tai­na, Kärpät vai HIFK?

Py­hä­jo­ki­seu­tu jär­jes­tää ky­se­ly­tun­nin uusille kau­pun­gin­joh­ta­jil­le: Mitä sinä haluat kysyä Rii­kal­ta ja Kim­mol­ta?

Oulainen

Haapaveden kaupunginjohtajana on jo tovin toiminut Kimmo Hinno. Oulaisten kaupunginjohtajaksi valittu Riikka Moilanen aloittaa tehtävässään joulukuun alussa. Molemmat ovat tulleet tehtäviinsä maakuntamme pääkaupungista, Oulusta, mutta ovat ottaneet johtamansa kaupungit omikseen.

Mitä sinä lukijamme haluaisit kysyä uusilta johtajiltamme? Me Pyhäjokiseutu-lehtenä mahdollistamme sinulle nyt lehtemme historiassa ensimmäisen, suorana lähetyksenä toteutettavan kyselytunnin. Tai voi siinä mennä kaksikin, jos oikein innostumme.

Haluamme osaltamme olla mukana lisäämässä avoimuutta ja tunnetta siitä, että johtajat ovat läsnä arjessamme.

Pyhäjokiseutu-lehti toteuttaa perinteisenä paikallislehtipäivänä eli 30. marraskuuta, haastattelutilaisuuden, jota voi seurata internetin välityksellä Pyhäjokiseudun verkossa, osoitteessa www.pyhajokiseutu.fi. Lähetys tehdään toimituksessamme ja suoraa keskustelua voi katsoa niin mobiililaitteilla kuin tietokoneellakin. Tarkka lähetysaika ilmoitetaan myöhemmin, mutta kannattaa jo nyt merkitä kalenteriin päivämäärä muistiin.

Jotta osaamme kysyä juuri niistä asioista, jotka kuntalaisia nyt mietityttävät, haastamme sinut yhteistyöhön. Laita kysymys (tai kysymyksiä), jonka haluat esitettävän Riikalle ja/tai Kimmolle, meille tulemaan.

Kysymykset voit lähettää sähköpostiini, sirpa.kortet@pyhajokiseutu.fi.