Musiikkimaistiaisia: Kahen Ka­ha­vit: "En kai minä mikään ju­ke­bo­xi ole!" -Toi­mi­tuk­sen mu­siik­ki­ma­ku on melko laaja kä­si­tys, ar­vaat­ko kenen fa­ni­ku­va on Helin työ­pöy­däl­lä?

Yllätys pellossa: "Alkoi tuntua siltä, että ky­sees­sä on jotain pä­re­kat­to­nau­lo­ja suu­rem­paa" Näin kuvaa 115 so­ta-ai­kais­ta kra­naat­tia Ou­lai­sis­ta pel­los­ta löy­tä­nyt Veli Pekka Saari

Kurkistus Papinkadulle: Pik­ku-Met­so avat­tiin, vä­li­ai­kai­nen päi­vä­ko­ti ei poista päi­vä­hoi­to-on­gel­maa Ou­lai­sis­ta

Tilaajille

Py­hä­jo­kis­läh­töi­nen jää­kiek­koi­li­ja Aku Kestilä jatkaa pe­laa­mis­ta Rans­kas­sa

Korona ei jättänyt Pyhäjoelta lähtöisin olevalle jääkiekkoilijalle pysyviä oireita.

Pyhäjoelta lähtöisin oleva jääkiekkoilija Aku Kestilä solmi vuoden jatkosopimuksen Ranskan jääkiekkoliigassa pelaavan Jokers de Cergy-Pontoisen kanssa. Viime kausi oli varsin kummallinen kaikkine rajoituksineen ja pitkine pelitaukoineen, joten Kestilä halusi nähdä, miltä touhu vaikuttaa Ranskan pääsarjassa normaalimpana aikana. Nyt peleissä saa olla yleisöä ja sarjakauden pitäisi olla täysimittainen.

Kestilä myöntää saaneensa ennen kautta myös toisen houkuttelevan tarjouksen, mutta päätyi kuitenkin jatkamaan samassa seurassa.